Wpis z mikrobloga

Odnoszę wrażenie, ze może to być ostatni rok Gwinta. Tylko jedna nowa przygoda, brak aktualizacji draftu czy areny, wolne patche oraz zmiany turniejach. Wskazuje na to, że jeszcze bardziej odchudzą zespól. W sumie mam nadzieje, że się mylę.
#gwint
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 7
@Kwik00: cdpr zanotowal wyniki niższe od oczekiwań, ale o przyszłość Gwinta póki co bym się nie martwił - mimo wszystko stanowi on całkiem stabilny, dodatkowy przychód, z którego tak łatwo nie zrezygnują
  • Odpowiedz
@Kwik00 zależy co rozumiesz pod pojęciem "odtatni rok gwinta". Jesli chodzi o gre w formie jakiej jest, z ta sama iloscia patchy dodatków turniejów itp. Być może, ale na duże zmiany bym nie liczył.
Jeśli dramatyzujesz że za rok zakmną serwery.... No właśnie ;)
BTW Gwint skończył sie wraz z końcem bety, teraz to jest jakaś karykatura :P
  • Odpowiedz
@Franzowaty: Jasne, masz w dużo racji w tym co piszesz. Fakt beta była świetnym czasem i nawet w okresie mid winter. Niestety Gwint przegapił swój przystanek z popularnością i sadze, że raczej czeka nas tendencja spadkowa.
  • Odpowiedz
@Kwik00 ja z ferowaniem wyroków wstrzymam, zobaczymy jak będzie wyglądało to balansowanie kart i archetypów. Jeśli faktycznie ogarną sensownie to, to przeboleję brak nowych podróży, zwłaszcza ze te mnie i tak irytowały ostatnio. Ponadto gość z cdp pisał na reddicie, że będą jakieś sezonowe drzewka i zawartość .
  • Odpowiedz
@Kwik00 eee tam graczy jest sporo, mecz znajduje po 15s, po premierze dodatków gra zawsze odżywa. Myślę że sporo osób, tak jak ja, grywa sobie nie 3h dziennie ale koło 15 gier na tydzień, ale gra
  • Odpowiedz