@red7000: tylko w codziennej jezdzie mozesz sie zatrzymać, by się rozejrzeć, może ci zgasnąć, a nawet jak ci wygodnie to możesz nawet kur wysiąść i zobaczyć czy dobrze podjechałeś nie płacąc 140 zł, a przy okazji cofanie kontrola tylnej szyby i lusterek już jest sprawdzane na polu bitwy przy parkowaniu i zawracaniu
@PanBober: Że co? XD Przecież o tym mówię, mając prawo jazdy powinieneś umieć zrobić prosty łuk na lusterko bez gaśnięcia i bez wysiadania. Albo kierowca otrzymujący prawo jazdy jest gotowy do płynnej jazdy, albo nie i nie powinien mieć prawka. Jeżeli ktoś cię uczył na sposób, to zasługuje na zwolnienie dyscyplinarne.
Chore prawo, chore metody, chore podejście. Ale czego spodziewać się po kraju, który jest na szarym końcu w UE
@red7000: ta bo to że polacy jako naród jeżdzą starymi gratami ze strefą zgniotu kończącą się na bagażniku, są frustratami za kierownicą, hamują klaksonem, nie mają kultury i przekraczają prędkość swoimi gruzami to wina tego że kilka kilkanaście lat temu zdali łuk metodą na "tyczki" xD
@PanBober: co jest trudnego w zrobieniu łuku po bożemu, tak jak pan Jezus powiedział? Generalnie to w------e mam jak tam sobie będziesz jeździć, no ale xD.
"UE pod katem wypadków śmiertelnych, oślepionych kierowców i przekraczania prędkości." I co to ma wspólnego z zdawaniem prawa jazdy? W każdym kraju UE przygotowanie do egzaminu polega na przygotowaniu do egzaminu, a nie nadawaniu doświadczenia w prowadzeniu xD
@PanBober: powodzenia mirku, bedzie dobrze i na pewno zdasz. luk tez robilem sposobem bo tak mnie uczyli, ale za to na jazdach cwiczylem duzo parkowania tylem żeby cwiczyc manewry na lusterkach, niedlugo bede mogl już sam jeździć i zobaczę ile mi ta nauka dala
Nie wiem jak wy możecie zagadywać do lasek na żywo, dosłownie każda do której chciałem zagadać po chwili witała się ze swoim chłopakiem, albo do niego pisała, dziś miałem takie 2 przypadki xD #tinder #zwiazki #randki
#prawojazdy
Przykład: wyjazd z parkingu wzdłuż chodnika/łuku
Chore prawo, chore metody, chore podejście. Ale czego spodziewać się po kraju, który jest na szarym końcu w UE
"UE pod katem wypadków śmiertelnych, oślepionych kierowców i przekraczania prędkości." I co to ma wspólnego z zdawaniem prawa jazdy? W każdym kraju UE przygotowanie do egzaminu polega na przygotowaniu do egzaminu, a nie nadawaniu doświadczenia w prowadzeniu xD