Wpis z mikrobloga

@rafalkosnozawszenapropsie: Bo zagranico to trzeba chociaż trochę po angielsku nawijać. Sądzę, że jedną z przyczyn lamienia Oskara w gry na konsolach jest to, że absolutnie nie kuma poleceń w grach. I miota się jak g---o w przeręblu, zamiast się doedukować. Aha, zapomniałem, przecież on nie ma czasu na naukę.
  • Odpowiedz
@rafalkosnozawszenapropsie: @lawniczak: > Pasożytnictwo, parazytyzm – forma antagonistycznego współżycia dwóch organizmów, z których jeden czerpie korzyści ze współżycia, a drugi ponosi szkody. Termin ten stosowany jest w biologii – w odniesieniu do dwóch organizmów różnych gatunków – oraz w socjologii, gdzie pasożytnictwem nazywany jest próżniaczy tryb życia osoby zdolnej do pracy

Axelio doskonale zdaje sobie sprawę z tego że gdyby tylko zamknął za sobą drzwi do mieszkania babci
  • Odpowiedz
@tylkoczytam: +/-
pytanie kto chce gdziekolwiek takiego akselko, sam sobie tez nie moze pomoc i utknal u tej babci jak w pulapce niestety

nie ma sensu tego opisywac jak totalnie jego wine

wszyscy na polskiej scenie retro sa ofiarami losu, los tak chcial i tacy sa XD
  • Odpowiedz
@rafalkosnozawszenapropsie: Akurat ja spełniam swoje marzenie, bawię się retro i skrupulatnie powiększam swoją kolekcje. Mam prace, zarobki powyżej średniej krajowej, swoje mieszkanie a wiedzę o retro stałe powiekszam poprzez różne kanały informacyjne. Nie mierz wszystkich jedna miara. Nie każdy to dziwak i przegryw
  • Odpowiedz
@kseroboy: to ze musisz sie tym chwalic na wykopie a nie zwyczajnie przemilczec (bo przeciez wszyscy maja takie zycie, to chyba normalne) dowodzi temu ze to chlew obsrany gwnem XD

no niestety jestes taki sam jak inni skoro juz go wyzwales od roznych, szkoda mi ciebie bo w porownaniu do akselko to jestes nikim a twoje marzenia nikogo nie interesuja

no czesc randomie ktory sie musial zwyzywac od roznych kogos
  • Odpowiedz