Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 5
@NaczelnyWoody: Każda partia polityczna powinna mieć ambicje do rządzenia - bierne przyglądanie się bieżącym problemom społecznym bez proponowania rozwiązan to cechą pasywnego społeczeństwa, a nie aktywnego a już tym bardziej nie partii politycznych. Wszak chodzi o to żeby zmieniać świat
  • Odpowiedz
@Koliat: Nie w przypadku gdy mają do czynienia z cynicznym PiSem, który nie zdziwiłbym się, gdyby jeszcze zrobił z tego propagandę sukcesu i specjalnie nie robił w tej sprawie nic pokazując obrazki z krajów zachodnich mówiąc, że zła i niedobra opozycja "chciałaby nam tutaj urządzić drugą Australię" xD
  • Odpowiedz
@Koliat: Najlepsze są komentarze, że przez takie działania PiS będzie rządził 1000 lat a Lewica spadnie pod próg XD
To pokazuje, że wykop to echo chamber prawakoidów bo rzeczywistość jest całkiem inna. Tydzień temu ponad 60% Szwajcarów poparło w referendum paszporty covidowe, w Polsce sondaże pokazują podobne poparcie dla takich rozwiązań.
  • Odpowiedz
@El3xetor: Musisz wziąć pod uwagę to, że przeciwnicy takich rozwiązań są bardziej aktywni i zaangażowani emocjonalnie w ten temat i łatwiej ich zagospodarować politycznie, zmobilizować niż osoby, które są już zaszczepione i mają temat ogólnie w dupie, popierają takie rozwiązania bo w żaden sposób ich to nie dotknie ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
Najlepsze są komentarze, że przez takie działania PiS będzie rządził 1000 lat a Lewica spadnie pod próg XD

@El3xetor: 80% osób, które chodzi na wybory to osoby zaszczepione, niezaszczepieni po prostu nie chodzą na wybory, dlatego to, że opozycja poprze paszporty covidowe czy obowiązkowe szczepienia dużo nie zmieni, ale zdaniem szurów z wykopu Konfederacja już powinna mieć 20% poparcia, bo walczy o wolność xD

KO: nie wiem

@Szechter_
mel0nik - > Najlepsze są komentarze, że przez takie działania PiS będzie rządził 1000...

źródło: comment_1638704526WXk3XnQq19hlobmFv5YaD5.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
nasza skrajna lewica na wykopie idzie droga skrajnej prawicy. Wszystkich na czarno i rozmawiam tylko z tymi co liżą mnie po jajkach

@ZaplutyKarzelReakcji: raczej neuropa, skrajna lewica chyba w większości lubi dyskutować też z osobami o innych poglądach, przynajmniej ja nie zamykam się w swojej bańce
  • Odpowiedz