Wpis z mikrobloga

Dlaczego Polacy uwielbiają stać w kolejkach? Stać 30 minut, by zjeść loda świderka marnej jakości? Stać 3h w kolejce na morskie oko w majówkę? 1h po pączka w tłusty czwartek? Dlaczego? Po co sobie to robić? Czy to sprawia komuś przyjemność? Staram się to zrozumieć
#polska
kaczoor - Dlaczego Polacy uwielbiają stać w kolejkach? Stać 30 minut, by zjeść loda ś...

źródło: temp_file1984024239293179988

Pobierz
  • 105
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 3
@murdoc no dokładnie, ja bym tak nie mógł, ale staram się poznać punkt widzenia osób stojących w takich kolejkach. Czy im to nie sprawia problemu? A może sprawia, ale zaciskają zęby, bo świderek jest tego wart? A może lubią stać w kolejkach? Tyle pytań
  • Odpowiedz
@kaczoor: myślę, że czas tych ludzi co tak stoją jest bezwartościowy i oni mają tego świadomość. jak planuje gdzieś jechać, to poza godzinami szczytu, jak na wyjazd, to środku tygodnia, jak jadę do sklepu, to rano, kiedy jest pusty i nigdy w życiu nie oddałem i nie oddam butelki na kaucję, bo nie p------o mnie, by jechać ze śmieciami do sklepu i stać w kolejce do automatu po jakieś śmieszne
  • Odpowiedz
@kaczoor W tym przypadku stoją w kolejce, bo chcą zjeść loda. W innych przypadkach powód stania w kolejkach będzie inny. Ot cała tajemnica stania w kolejce.
  • Odpowiedz
@kaczoor: Kij tam z lodami świderkami i morskim okiem xDD

POLACTWO WEDŁUG ANKIET TO W SUMIE LUBI SYSTEM KAUCYJNY I STANIE W KOLEJKACH Z PUSTYMI BUTELKAMI JAK MENELE
  • Odpowiedz
Stać 3h w kolejce na morskie oko w majówkę?

@kaczoor: No nie wiem, bo może ktoś specjalnie przyjechał nad to morskie oko i chciałby je zobaczyć?
  • Odpowiedz