Aktywne Wpisy

ScypioAfricanus +29
Myślicie że 40 lat to jeszcze dobry czas na zrobienie #prawojazdy na #motocykle?

Markowowski +205
Buffett ma 400 milionów akcji Coca-Coli https://www.dataroma.com/m/holdings.php?m=BRK. Dziś Coca-Cola wypłaca dywidendę, która wyniosła $0.51 na akcję. Buffett dzisiaj dostanie przelew na 200 milionów dolarów. Taka ciekawostka. A ja muszę z---------ć w kołchozie.
#gielda
#gielda

źródło: comment_1638303742VDPmcqsutSAuEYzhJskEsi.jpg
PobierzRybik cukrowy, żre resztki srajtaśmy i ogólnie syf znaleziony w łazience. Ja nie zabijałem, bo nie są w żaden sposób szkodliwe i kulturalnie s---------ą jak się zapali światło. Co ciekawe, rybiki łączą się w pary na całe życie a żyją do 8 lat.
- pokazują się w mojej łazience tylko w późnych godzinach nocnych, gdy zazwyczaj śpię i nie korzystam z niej,
- jak już jednak chcę skorzystać to grzecznie s---------ą do najbliższej kryjówki tak aby nie wzbudzić we mnie poczucia dyskomfortu,
- nie zostawiają po sobie syfu, rano nie ma żadnych śladów po ich nocnych wycieczkach (nie
Lata temu czytałem obszerny artykuł na temat rybików (jak miałem ich kilka w łazience na poprzednim mieszkaniu) i w sumie nie przyszło mi do głowy tego weryfikować. Wiki wspomina tylko o skomplikowanych "zalotach" więc równie dobrze mogła to być lekka fantazja autora. ¯\_(ツ)_/¯