Aktywne Wpisy

szczypawka +33
Hej, mam dosyć duży problem.
Mam już mieszkanie, które kupiłem 3 lata temu ma kredyt, który mnie dojeżdża strasznie. Z racji tego, ze ja już się nie łapie na program to próbowałem namówić narzeczona na to, żeby kupiła drugie mieszkanie na siebie, zanim jeszcze weźmiemy ślub. Ona wpadła na genialny plan:
„To choć, Ty mi sprzedasz swoje mieszkanie i będziemy płacić mniejsza ratę”
Dodam, ze jej chodzi o to, żeby jej sprzedać
Mam już mieszkanie, które kupiłem 3 lata temu ma kredyt, który mnie dojeżdża strasznie. Z racji tego, ze ja już się nie łapie na program to próbowałem namówić narzeczona na to, żeby kupiła drugie mieszkanie na siebie, zanim jeszcze weźmiemy ślub. Ona wpadła na genialny plan:
„To choć, Ty mi sprzedasz swoje mieszkanie i będziemy płacić mniejsza ratę”
Dodam, ze jej chodzi o to, żeby jej sprzedać

Bloodhorn +383
xD
Program rzadowy "Laptop+" czyli laptopy dla czwartoklasistow ktorzy ich nie potrzebuja zostal przeglosowany.
Zgadnijcie kto jak glosowal ( ͡º ͜ʖ͡º)
#konfederacja #polska #glosowanie #socjal #panstwosocjalne #wenezuela+ #polityka
Program rzadowy "Laptop+" czyli laptopy dla czwartoklasistow ktorzy ich nie potrzebuja zostal przeglosowany.
Zgadnijcie kto jak glosowal ( ͡º ͜ʖ͡º)
#konfederacja #polska #glosowanie #socjal #panstwosocjalne #wenezuela+ #polityka

Trenażer do zwykłego roweru nie wchodzi w rachubę bo nie mam tyle miejsca przed tv.
#kiciochpyta #rower
@smk666: To czasem nie była wina ustawionego programu? Oprócz podstawowych programów powinien być manual czyli obciążenie ustawiasz sobie ręcznie ale jak rower ma z 12 programów zawsze coś pasuje.
Rowery spiningowe są trochę inne od magnetyków może sobie porównaj w sklepie czy na siłowni.
@Im_from_alaska:
Nie dam rady pójść na siłownię, nerwica mi nie pozwala. Z jeżdżeniem na zewnątrz teraz też mam z tego powodu problem, że po prostu boję się jeździć po nocy żeby mnie kto nie napadł a do tego od siebie z domu jakikolwiek wyjazd z miasta mam tylko po ruchliwych ulicach Gdańska bez DDR (Świętokrzyska, Jabłoniowa czy Kartuska od Nowolipia w górę) i dodatkowo boję się
@smk666: Ostatniego magnetyka miałem za 400-500 euro i to był bardzo przyzwoity rower i na pewno tak nie działał. Byłem bardzo zadowolony ale te rowery mają zbyt elastyczną konstrukcje dlatego kupiłem spininga. Podłączyłem do niego sensor prędkości oraz kadencji i ładnie to hula nawet na zwift. O ile się nie mylę spiningi od jakiś 800-900 euro mają