Aktywne Wpisy

Tommy__ +77
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
damienbudzik +5
Czytacie książki w formie fizycznej czy na czytniku?
Zastanawiam się czy nie kupić sobie jakiegoś kindla, bo czasem są fajne promocje na ebooki. Tylko nie wiem czy łatwo by mi było przeskoczyć na czytnik, bo zawsze czytałem książki w formie fizycznej.
#ksiazki #pytanie #kindle #czytajzwykopem #pytaniedoeksperta
Zastanawiam się czy nie kupić sobie jakiegoś kindla, bo czasem są fajne promocje na ebooki. Tylko nie wiem czy łatwo by mi było przeskoczyć na czytnik, bo zawsze czytałem książki w formie fizycznej.
#ksiazki #pytanie #kindle #czytajzwykopem #pytaniedoeksperta
źródło: xlux-5.jpg.pagespeed.ic.01TMMyAbUO
Pobierz

To celowe działanie mające na celu całkowite odarcie kobiety z wszelkiej godności, wszystko przy akompaniamencie kościoła katolickiego, który nie raz pokazywał jak okropnie traktuje kobiety. Władza natomiast musi dokładnie kontrolować łono kobiety, inaczej przyjdą służby i prokurator i zaczną się problemy, wszystko w imię antynaukowej katolickiej bigoterii. ŻENUJĄCE
Wychodzi zatem na to ,że kobieta staje się swego rodzaju seksualną niewolnicą systemu, całkowicie odarta z tabu i jakichkolwiek praw człowieka w zakresie prokreacji. Tylko po to ,żeby uwaga :OCHRONIĆ JEJ ZDROWIE I DLA JEJ DOBRA ?! Serio ?
Już widzę, jaki dramat będzie się rozgrywał ,gdy ten katolicki zamordystyczny badziew wejdzie w życie. Przerażone kobiety pewnie zaczną ten fakt (ciążę) ukrywać co oczywiście będzie skutkowało samymi problemami. Chyba ,że znajdą się lekarze którzy będą podejmować się prowadzenia ciąż ale już nie oficjalnie w pełnej konspiracji. Albo z drugiej strony, nie będą w ogóle podejmować decyzji posiadania dziecka bo po c--j ryzykować ? po co problemy, a jak wiadomo różnie z ciążami bywa.
Przejdźmy jeszcze do jednej kwestii, kontrola ciąży to już absurd, ale co teraz z aborcją ? zostanie całkowicie zakazana ? nooo czuję ,że do tego się dąży. Rejestrowanie ciąży = brak możliwości aborcji gdy płód jest uszkodzony bo musi być ochrzczone ? ale chwila co z ateistami, oni też muszą rodzić aby chrzcić ? jakiś totalny obłęd
Jeśli takie fikoły mają poprawić "dzietność" w p0lsce to chylę czoła przed katolickim odszczepieńcem, który na to wpadł, bo to złoty medal olimpijski w parunastu kategoriach. Ha tfu.
z panem bukiem
#aborcja #neuropa #bekazkatoli #polityka
Komentarz usunięty przez autora Wpisu