Wpis z mikrobloga

Ankieta do programu: "Co cenisz w partnerze?"

Julka pisze z językiem na brodzie: SZCZE ROŚĆ

Eksperci: "wow, Tomek będzie idealny"

Tomek: jest szczery

Julka: Cham!

Ojciec Julki: "przyjazd o 12, wyjazd o 13"

( ͡° ͜ʖ ͡°)
#slubodpierwszegowejrzenia
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Agnsad: jest lekko zabawne jak grubszy facet zarzuca kobiecie że jest za gruba

Jakby był szczupły lub w ogóle wysportowany, ok. W tej sytuacji jeżeli ona pomija szczerość względem jego wagi, on mógłby też się zamknąć a propos jej wagi.
  • Odpowiedz
@NieistotneKto: słowo klucz: kindersztuba.
Uważam, że u Tomka brakuje ogłady towarzyskiej, co najpewniej nie jest wynikiem Aspergera* czy innych mu przypisywanych zaburzeń, ale ogółu zachowań wyniesionych z domu. Patrz sytuacja z jego ojcem, który elokwencją popisał się na początku programu (" w jakiej czarnej dupie..."). Można się domyślić jakie dialogi owy pan serwował swojej żonie. Tomasz bezwiednie tym nasiąkł i podobnym schematem komunikacji bez wyczucia i manier raczy kobiety.
  • Odpowiedz
@ruok: Nie, nie są na ani trochę podobnym stopniu + co z tego, że się nie pytała? On ma zdecydowac czy zostanie z nią w związku więc jej powiedizał uczciwie - jak nie schudniesz to nie. I tyle.
  • Odpowiedz
@ruok: nie wiem jak uważanie oglądasz ten program, ale chyba niezbyt uważnie skoro nie zarejestrowałaś, że to ona sama pije do tego TYPU KOBIETY, sama zadała pytanie, na które szczera odpowiedź została "zmodyfikowana" w taki sposób, że niby on jej "kazał schudnąć". Skoro sama drążyła ten temat i uzyskała szczerą odpowiedź, to wobec tego że sam nie jest szczupły miał ją okłamać? Czy człowiek nie ma prawa mieć swoich preferencji
  • Odpowiedz
@Inch7allah: gdyby był szczupły i przystojny mógłby mieć pretensje do tego, że nie dali mu kogoś na swoim poziomie

Można powiedzieć coś w stylu "szczerze mówiąc mój typ to szczupłe brunetki z długimi włosami, ale tak jak pisałem w ankiecie bycie w tym konkretnym typie nie jest dla mnie najważniejsze u kobiety, Ty też pewnie masz swój". Sztuka dyplomacji.

A jak kłamał w ankiecie to cóż, źle zrobił
  • Odpowiedz
@ruok: naprawdę te Twoje farmazony o dyplomacji i takcie wylewają się już i niedobrze się robi czytając to. Znalazłaś sobie w przeciętnej, nijakiej i lekko odpychającej lasce swoje odbicie to i pisząc te naciągane mega bzdety lepiej się ze sobą czujesz?
  • Odpowiedz
@Inch7allah: nie, po prostu bawią mnie podwójne standardy wykopu. Ja mam szczupłego i przystojnego męża więc też dbam o wygląd. Ale jakbyśmy obydwoje utyli i on mi zaczął docinać to byłby to przejaw hipokryzji, nie sądzisz?
  • Odpowiedz
@ruok: tak, jakby zaczął docinać to tak. Ale gdybyś sama drążyła i wymuszała na nim szczerość, a potem miała pretensje, że odpowiedział prawdziwie a nie okłamał Cię, to nie byłoby w tym żadnej hipokryzji. Tomek ani jej nie docinał (O____O w ogóle WTF jak można tak zniekształcić rzeczywistość - tak może tylko zrobić osoba niedowartościowana z paranoicznym spojrzeniem na wszystko co nie jest tym co chcielibyśmy słyszeć) ani NIE "kazał
  • Odpowiedz