Aktywne Wpisy
maciej1922 +175
to już w baniakach trzeba mieć solidne nagrzane #psiarze
źródło: image000001
Pobierz
lubie-sernik +151
Mirki jutro mija 12 tygodni odkąd jestem w Azji.
Z tej okazji idę na gruby melanż do beach clubu z basenem i planuje się sponiewierać bo nie piłem porządnie od Tajlandii. Na ten cel planuje przeznaczyć 2k więc będzie stawianie xDD
Ostatni mój wpis skończył się na wizycie w Universal Studio. Później byłem w Oceanarium w #singapur - bardzo fajne ale jakoś to w Barcelonie mi się bardziej podobało. Natomiast było
Z tej okazji idę na gruby melanż do beach clubu z basenem i planuje się sponiewierać bo nie piłem porządnie od Tajlandii. Na ten cel planuje przeznaczyć 2k więc będzie stawianie xDD
Ostatni mój wpis skończył się na wizycie w Universal Studio. Później byłem w Oceanarium w #singapur - bardzo fajne ale jakoś to w Barcelonie mi się bardziej podobało. Natomiast było
źródło: 1
Pobierz

To oni nie wiedzieli, kogo do projektu biorą?
#xkom
źródło: comment_1637831157ROA8dXym0sAzRISwejbIg6.jpg
Pobierz@troglodyta_erudyta: No ale ci co brali to wiedzieli i jakiś minimalny risercz wykonali przecież. Pewnie jakiś fioletowow łosy lewak chciał mu dać zarobić, ale w porę informacja kogo im agencja podsuwa trafiła do osób decyzyjnych. Myślę, że podejście osoby, która wybrała Kapelę (ciągle mi się z Melą myli xD) było
źródło: comment_1637842195L9vCsNWogooN56xcOaBwJl.jpg
Pobierz-xkom zrobił czarnopiątkowy horror
-w obsadzie Jaś Kapela i jacyś chyba jutuberzy czy tam streamerzy- nie wiem, bo nie znam ludzi
-mocno to reklamowali przez jakiś tydzień albo i więcej
-dziś ogarnęli, kim jest Jaś Kapela, więc zrezygnowali z publikacji produkcji
@dobrowolskii: ja też xD
@mutozostaw: Było u Stanowskiejo gdzie Kapela kazał nazywać się Jasiem XD
@Qrix: Otóż to, solgaz knowhow ma z mikrobloga więc kopiuje tak jak moderator "nie" na fb co popularniejsze zarzutki
@troglodyta_erudyta: true, ja sam myślałem że Jaś Kapela to ten typ co stracił rękę przez elektryczny płot, tymczasem to był Jaś Mela ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@wujek_mikazjusz: a kim jest? Co o-----ł?
może twórcy reklamy też myśleli tak na początku ale dopiero ktoś na fb ich uświadomił ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja och kojarzę głównie z krzywych akcji, poprawcie mnie jeśli się mylę ¯\(ツ)/¯