Wpis z mikrobloga

@wujek_mikazjusz wbrew pozorom nie każdy w Polsce wie o istnieniu tego debila i poza internetem jest raczej niszową postacią.

@troglodyta_erudyta: No ale ci co brali to wiedzieli i jakiś minimalny risercz wykonali przecież. Pewnie jakiś fioletowow łosy lewak chciał mu dać zarobić, ale w porę informacja kogo im agencja podsuwa trafiła do osób decyzyjnych. Myślę, że podejście osoby, która wybrała Kapelę (ciągle mi się z Melą myli xD) było
FrasierCrane - > @wujekmikazjusz wbrew pozorom nie każdy w Polsce wie o istnieniu teg...

źródło: comment_1637842195L9vCsNWogooN56xcOaBwJl.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@NieBendePrasowac: @krzych0: na tyle co jestem zorientowany:
-xkom zrobił czarnopiątkowy horror
-w obsadzie Jaś Kapela i jacyś chyba jutuberzy czy tam streamerzy- nie wiem, bo nie znam ludzi
-mocno to reklamowali przez jakiś tydzień albo i więcej
-dziś ogarnęli, kim jest Jaś Kapela, więc zrezygnowali z publikacji produkcji
  • Odpowiedz
@wujek_mikazjusz przecież to ustawka żeby było o X-Komie głośno przed czarnym piątkiem. Wierzycie że nikt nie wie kto to Jaś? Przecież im marketing robi Bielu, ten od Solgazowych płyt. Nie zdziwiłbym się gdyby ten materiał nigdy nie powstał.

@Qrix: Otóż to, solgaz knowhow ma z mikrobloga więc kopiuje tak jak moderator "nie" na fb co popularniejsze zarzutki
  • Odpowiedz
@wujek_mikazjusz: a kim jest? Co o-----ł?

@EstradaOrNada: to taki turbo lewak, troll-idiota, którego większosć lewicy się wstydzi i nie traktuje poważnie. Przez lata o jego ekscesach wiedziało tylko jakieś grono aktywnie politycznych internautów, ale po tym jak się u Stanowskiego skompromitował, to zrobiło się o nim głośno. Typ sprawia wrażenie niestabilnego emocjonalnie, jak i rozjechanego przez u----i, no ale ekspertem nie jestem co do jego "tfórczości"
Pełen odcinek, 3,7 miliona
  • Odpowiedz