Aktywne Wpisy

WielkiNos +308
O nie ktoś krytykują juleczki, że źle się ubrały na studniówkę nie dostosowując stroju do okazji #pieklokobiet !!!
#studniowka #modadamska #bekaztwitterowychjulek #savoirvivre #takasytuacja
#studniowka #modadamska #bekaztwitterowychjulek #savoirvivre #takasytuacja
źródło: temp_file2398308153525412239
Pobierz
EnzoMolinari +141
Trzymajcie kciuki za mnie ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#tenis #mecz #bukmacherka #wygryw #chwalesie
#tenis #mecz #bukmacherka #wygryw #chwalesie
źródło: Screenshot_20250121_114756
Pobierz

To oni nie wiedzieli, kogo do projektu biorą?
#xkom
źródło: comment_1637831157ROA8dXym0sAzRISwejbIg6.jpg
Pobierz@troglodyta_erudyta: No ale ci co brali to wiedzieli i jakiś minimalny risercz wykonali przecież. Pewnie jakiś fioletowow łosy lewak chciał mu dać zarobić, ale w porę informacja kogo im agencja podsuwa trafiła do osób decyzyjnych. Myślę, że podejście osoby, która wybrała Kapelę (ciągle mi się z Melą myli xD) było
źródło: comment_1637842195L9vCsNWogooN56xcOaBwJl.jpg
Pobierz-xkom zrobił czarnopiątkowy horror
-w obsadzie Jaś Kapela i jacyś chyba jutuberzy czy tam streamerzy- nie wiem, bo nie znam ludzi
-mocno to reklamowali przez jakiś tydzień albo i więcej
-dziś ogarnęli, kim jest Jaś Kapela, więc zrezygnowali z publikacji produkcji
@dobrowolskii: ja też xD
@mutozostaw: Było u Stanowskiejo gdzie Kapela kazał nazywać się Jasiem XD
@Qrix: Otóż to, solgaz knowhow ma z mikrobloga więc kopiuje tak jak moderator "nie" na fb co popularniejsze zarzutki
@troglodyta_erudyta: true, ja sam myślałem że Jaś Kapela to ten typ co stracił rękę przez elektryczny płot, tymczasem to był Jaś Mela ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@wujek_mikazjusz: a kim jest? Co o-----ł?
@dobrowolskii: kapela / mela, jeden c--j ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@EstradaOrNada: to taki turbo lewak, troll-idiota, którego większosć lewicy się wstydzi i nie traktuje poważnie. Przez lata o jego ekscesach wiedziało tylko jakieś grono aktywnie politycznych internautów, ale po tym jak się u Stanowskiego skompromitował, to zrobiło się o nim głośno. Typ sprawia wrażenie niestabilnego emocjonalnie, jak i rozjechanego przez u----i, no ale ekspertem nie jestem co do jego "tfórczości"
Pełen odcinek, 3,7 miliona
może twórcy reklamy też myśleli tak na początku ale dopiero ktoś na fb ich uświadomił ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja och kojarzę głównie z krzywych akcji, poprawcie mnie jeśli się mylę ¯\(ツ)/¯