@adrian43: fani Messiego kiedy ten ma osiągnięcia drużynowe: Messi wygrał XYZ fani Messiego kiedy ten nie wygrał nic: nie liczą się osiągnięcia drużynowe, to jest indywidualne trofeum
@MrBeast: i nic. Nie wygra złotej piłki bo nie jest graczem pokroju Messiego i Lewego. @Cinkito: mam gdzieś Messiego i jego fanów, ale Lewy z tym roku nie ma z nim szans. To nadal jest nagroda bardziej za popularność niż wyniki.
Teoretycznie każdy bąbel dyskwalifikuje oponę, ale nie mogę nie zapytać wykopowych ekspertów. Opony nie mają nawet miesiąca, ale #!$%@?łem się w dziurę tydzień temu. (╥﹏╥) Jeździć obserwować czy na śmietnik? #opony #pytanie #motoryzacja
Jeżeli ponowne plotki (Messi dostaje Złotą Piłkę) okażą się prawdą to ja #!$%@? xD le cabaret.
fani Messiego kiedy ten nie wygrał nic: nie liczą się osiągnięcia drużynowe, to jest indywidualne trofeum
Komentarz usunięty przez autora
@adrian43: a to jest kompletnie inna kwestia i mam tego świadomość
@adrian43: Noo to zajebiście fest.
Argentyna zdobywała to trofeum 15 razy, w Mistrzostwach Europy najwyżej są Niemcy i Hiszpania po... 3.
Porównywanie Copa America do Mistrzostw Europy jest śmieszne z gruntu.
Podobnie porównywanie wartości sukcesu nawalonej gwiazdami repry Argentyny do niestety śmiesznej na tym tle Polski.
To jest nagroda indywidualna, a indywidualnie najlepszy od dwóch lat jest Lewandowski i nie jest to #!$%@?
A to złota piłka to nagroda dla najlepszego piłkarza czy najlepszego zespołu?
Bo chyba skoro wygrał Copa America to nagrodą za to jest Copa America.