Aktywne Wpisy
fbkq +495
To dla tych którzy współczują tej wieśniaczce #izaadamczyk że w-----a się w piramidę.
Ta obrzydliwa rura nie cofnie się przed niczym.
#frajerzyzmlm
Ta obrzydliwa rura nie cofnie się przed niczym.
#frajerzyzmlm
ChlopoRobotnik2137 +164
#koronawirus #sanepid #bekazfoliarzy #szczepienia #covid #covid19
@biesy: Mam nadzieje, że rok temu jak nie były dostępne szczepionki to nie chodziłeś do roboty i sam sobie zrobiłeś lockdown wtedy?
https://www.theguardian.com/world/2021/aug/10/delta-variant-renders-herd-immunity-from-covid-mythical
Komentarz usunięty przez moderatora
@rad_kop: no właśnie mógłbym powiedzieć to samo o tobie ;). tyle że za mną stoją wypowiedzi lekarzy, za tobą - foliarzy z internetu.
Komentarz usunięty przez moderatora
@rad_kop: czyli według ciebie lekarze się mylą i są głupi, a rację mają fani teorii z sieci? Niech to wybrzmi głośno - tak jest?
@biesy: Np. Floryda nie, i ma się dobrze.
@Bogdan_Boner: ty też nie chorujesz na koronę, to znaczy że korony nie ma i nie umierają na nią ludzie?
@Tranzystor_IGBT: nigdzie nie napisałem, że zapobiega zarażaniu, a że zmniejsza transmisję wirusa. Masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem, a bierzesz się za epidemiologię. Nie za
Dawaj byku... odpowiedz na to pytanie.
@Maffiozzo97: pracowałem zdalnie.
No właśnie...
Dziwnym trafem zwolennicy lockdownu nie pracują w branżach poszkodowanych przez lockdown.
@Tranzystor_IGBT: serio, naucz się czytać ze zrozumieniem. Dwa czy trzy razy pisałem, że dziś wskaźnikiem pandemii są nie zakażenia, a hospitalizacje i zgony.
@Maffiozzo97: tak, zrezygnowałbym.