Wpis z mikrobloga

Panie Jacku! Ze względu na Pana zakupiłem dziś ppv na jutrzejszą galę. To jest to czego potrzebuje FameMMA! Powrót do starych czasów! To nie ma być "sportowa" gala ze stypiarzami typu Gamou, Oleh, stary Malczyński (młody w sumie też) czy inny stypiarz. Tu mają być dymy jak za pierwszych gal i ich pierwszych konferencji. Panie Jacku ma Pan tą cząstkę świra w sobie. Dziś ważenie oglądałem siedząc w pracy i czułem się bez lipy jak podczas pierwszych gal. Liczę na niezłe fikołki podczas jutrzejszego wydarzenia i na konkretne KO na Tańculi w Pana wykonaniu Panie Jacku. Zakręć tam w klatce Tańculą jak Pruszków w latach 90' kręcił Warszawą i okolicami ( ͡° ͜ʖ ͡°) TEAM JACULA!
#famemma #polskiyoutube
Kadet20 - Panie Jacku! Ze względu na Pana zakupiłem dziś ppv na jutrzejszą galę. To j...

źródło: comment_1637367088eomynMbeNwLXEx4UoyOTWi.jpg

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kadet20: u Kaniowskiego jest wywiad ze Szpilką, który trochę się wygadał co do Murana, że ma pozytywną fame w Wałczu. Info od Głowackiego. Troszkę to zmienia moje postrzeganie, głowacki to ponoć dobry był wariacik. Ciekawe, ciekawe. Jeszcze ta zmiana zachowania, jeśli to było udwane na konferencji to serio Jacula umie w ten biznes. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Kadet20 przecież typ ma coś nie tak z głową xD ciągle rzuca jakimiś oskarżeniami, kreuje się na gangstera zabijakę, żyje jakimiś urojeniami. Może robi jakieś dymy ale słuchać go ciężko.

• Odpowiedz