Wpis z mikrobloga

@lorquu: Imo żyjąc w Wwa to wstyd nawet wyciągać ten telefon jak każda płodna julka ma minimum 11 pro xd. Tym samym wyciągać słuchawki przewodowe hsahjdksahjkdsahjkdsa dziwnie się czuję, że sobie chilluje przy muzyce, a tu przychodzi juleczka 9/10 z airpodsami pro i +ip 11 pro( nie odróżniam) czyli nawet nie spojrzy na mnie mając ip7 ze słuchawkami przewodowymi D:
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
wiesz tak napisałem bo ja sam wyglądam troche jak żul
@uwielbiam: w stolicy, raczej zapach wyklucza hipsteriadę, chyba że to też już trend, ale typki około 50 raczej nie śledzą trendów. Stąd moja surowa ocena.

Btw Nie chciałem urazić - teraz widzę, że zabrzmiało jak zegarek Omega dla biedaków ;)

Koniec końców ciągle nie kupiłem nowych - jak się sprawdzają?
  • Odpowiedz
@sidhellfire: wyśmienicie. ANC to topka w tym przedziale cenowym. bardzo fajnie brzmią, szczególnie z jakimś fajnym EQ który sobie zrobiłem w apce SoundID (polecam). Dolby Atmos to taka ciekawostka ale warto sobie sprawdzić na jakimś tidalu albo apple music czy ci się wgl spodoba. Bateria trzyma jak szalona, po tym jak się przesiadłem z airpodsów pro cieszę się jak dziecko kiedy myślę o tym, że po 3h musiałbym je włożyć
  • Odpowiedz
@sidhellfire: +jesli myslisz np o robieniu w nich muzyki to odradzam ogólnie słuchawki z ANC. bez ANC brzmią dużo gorzej a z ANC mają problem z fazą i przekłamują to co robisz. Nie wiem jak z graniem w nich bo jestem "applefagiem" i nie moge grac w gry ( ͡° ͜ʖ ͡°) Tim Cook mi nie pozwolił
  • Odpowiedz