Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@theseworriesareheavy: substancje aktywnie nie rozpuszczają się we wodzie. Możesz spróbować zrobić ekstrakcje z butli XD.

1. Weź zakręć butelkę, wlej spirytusu, druga stronę szczelnie zamknij. I mieszaj jak p------y. Jak już wymieszasz aż zobaczysz że butelka jest czysta to wlej to do gara i odparuj wszystko. To co zostanie to zjaraj
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@theseworriesareheavy: nie no byczku, wiem że te substancje rozpuszczają się w tłuszczach i alkoholu. Droga dedukcji dałem Ci sposób XD. Są desperaci co lufy wrzucają do mleka i to gotują to myślę że wyekstrachowac temat z plastiku też by zrobili xD

Nie robiłem tak
  • Odpowiedz
@theseworriesareheavy: jak zaczyna cuchnac na chacie jak z murzynskiej chaty to juz pora. Ja musze miec czysta wode, bo mnie bierze na rzyganie, z kolei ziomek mogl walic z bajora pelnego mel i smarków przez bite pół roku. I w ogole to c-----e masz to wiadro, albo wez wiekszy słój albo skroc butle zeby cybuch byl nad sama woda, to wtedy masz samo nierozrzedzone mleko, a nie brudna chmurke. Mam
  • Odpowiedz
@malinq: taaak, ale jak zaczynasz podnosic teraz z zalozonym cybuchem to pol butli masz pustej. Jak masz np szkielko w nakretce i to srednio nadźgane, to zjarasz cale, owszem, ale jak masz jakis zawodowy cybuszek konkretnie nabity, to pol butli nie starczy zeby zjarac calosc na jedno odpalenie i masz straty bo musisz odkrecic, huknac, zakrecic, podciagnac znowu i znowu huknac. A tak jak masz gore butli przy samym lustrze
  • Odpowiedz
@extraordinary_seaman: No nie moge Ci odmówić racji ale imo mój sposób jest prostszy niż ogarnięcie głębszego wiadra :P

Poza tym z wiadra to w sumie już nie pale, ale jak o tym słyszę to mam flashbacki z gimnazjum
  • Odpowiedz