Wpis z mikrobloga

Często jak sie czuje smutno i samotnie chce sie tutaj wyżalić, ale przeważnie nic nie pisze, bo myśle sobie że zła godzina i będzie mało plusów i tylko trzymam to w sobie co jeszcze pogarsza sytuacje. Potrzeba uznania i atencji jest za duża dla chłopa szczególnie gdy jej sie nie dostaje w prawdziwym życiu. :(

Też tak macie?
#przegryw #samotnosc
  • 43
#!$%@? bardziej jak ktoś mnie na ten przykład zignoruje

@noelo_cohelo: no to mam to samo, powiedzmy sobie szczerze jedyny powód dla których ktoś sie żali (w tym ja) to potrzeba atencji i chęć zrozumienia. U mnie szczególnie to 2, bo uważam że 95% ludzi tutaj ma lepiej odemnie i chce znaleźć jakiś ludzi którzy mają taką samą, albo i gorszą sytuacje niż ja, to jest dla mnie największe pocieszenie- że nie
często też jak się komuś wyzalasz to wypadałoby to zrobić w takich okolicznościach i na tyle odpowiednio żeby ktoś to wziąl do siebie a nie powierzchownie spojrzał na sprawę.

@przegrywolog: ale w jakich okolicznosciach? xD jak internet to jedyne miejsce gdzie to moge zrobic bo irl nie mam nikogo. Kilka razy nawet matce sie żaliłem, ale ona zawsze znajomych miała więc nie rozumie
@Revvvvvvvvvvvvvvvv rozumiem cię, ja też daje matce mocne sygnały że jednak coś jest nie tak a ona to zlewa i mówi "nie wygłupiaj się" "daj spokój".

Jeżeli chodzi o okoliczności to miałem na myśli to żeby nie żalić się komuś w autobusie. Tylko może lepiej na spacerze albo przy herbacie.