Wpis z mikrobloga

Też kiedyś byłem taki że chciałem mieć dziewczynę, chciałem się przytulać, chciałem kochać i być kochanym ale jak zobaczyłem że miłość nie istnieje tylko rozmnażania a samo rozmnażanie jest niemożliwe dla mnie bo mnie nie chcą to zorientowałem się że jakoś przed dojrzewaniem nigdy nie chciałem mieć dziewczyny a w czasie dojrzewania bardziej to robiłem by być jak inni a nie dla siebie i odkryłem że dla siebie powinienem robić inne rzeczy które naprawdę mnie interesują i że to jest idealna ucieczka od hipergamii, ale inni wolą nadal płakać nad brakiem babska jak omegi albo starać się i podchodzić co chwilę do każdej jak bety XD. #blackpill #redpill
  • 18
@pogromcasimpow: Masz kolego 100 % rację ja też rezygnuje skoro nawet Szare myszki odrzucają zakochałem się w jednej nie wiem czy coś wyjdzie. nie zliczę ile czasu marnowałem piszac do lasek na Fb/Tinder żeby tylko dostać Gohsting ile trafiłem na #!$%@? FWB obrzydły mi te kobiety pogodziłem się że będę Sam ja 24 lvl prawik.
@Geralt678: Ja prawik 20 lvl. Na reszcie ktoś mądry co nie krzyczy ,,ree jesteśmy stworzeni do bycia z kobietami jak ktoś nas nie chce to będziemy szli jak muchy do gówna tam gdzie mnie nie chcą!!!" bardzo słuszna decyzja, jeśli widzisz że one są głupie i podłe to nie powinieneś sobie nimi psuć samopoczucie i wysłuchiwać od nich na okrągło hipergamicznych tekstów o byciu dobrym przyjacielem co nawet nie oznacza przyjaźń
@pogromcasimpow: Dzięki wielkie widzę że moglibyśmy pogadać na wiele tematów powiem Ci ze jestem dumny że swojego Prawictwa że się nie #!$%@? z byle kim inni w robocie mówią eee ożeń się wyjdź do ludzi gdyby to było takie proste dobrze jest mi samemu mam kasę gram w gry jakoś żyje nie mam przyjaciół nigdy nie miałem zawsze byłem samotnikiem.
@Geralt678: W robocie wierzą w blue pill i myślą że w życiu chodzi o uczucia zapewne. Ja jestem dumny ze swojego rozumu i z twojego, bo na pewno coś rozumiesz skoro też tak uważasz. Do mnie też nie raz tak mówili a ja im mówiłem brutalną prawdę że nigdy nie będę z nikim, niektórym nawet powiedziałem jak działa rynek matrymonialny, nie zrozumieli ale to oczywiste że nie zrozumieli.
@JediKnight: Jakby nikt nie chciał FWB czy ONS to by nie było hipergamii aż takiej bo właśnie kobiety tak robią, nie wiem po co się zniżać do ich poziomu. Ja wolę być sam ale kiedyś nie chciałem i między innymi widząc że chodzi tylko o właśnie ONS się zraziłem do tego syfu, wtedy nie myśląc o syfie tylko o miłości.
@pogromcasimpow ja również uważam że trzeba się skupić najpierw na sobie. Bo jednak cały czas jesteśmy zamknięci z samym sobą we własnej głowie. Kobieta to często hamulec który może nas powstrzymać od naszych planów. A samorozwój i wgle realizowanie własnych planów daje dużą satysfakcję
@przegrywolog: Racja, nie ma co wierzyć w to że kobieta daje siłę do skupienia się na rzeczach wyższych, jest dokładnie na odwrót, kobieta ciągnie w dół bo będąc z nią człowiek myśli tylko o niej i się nie rozwija. Nie ma co czekać na kobietę, prawdopodobnie się nie pojawi skoro się nie pojawiła wcześniej, trzeba zająć się sobą a nie innymi.