Aktywne Wpisy
krucjan +344
Właśnie dotarło do mnie, że żyje dosłownie jak na tych memach "man can live like this and see no issue" 🤔🥸
#mirkokoksy #polskiedomy
#mirkokoksy #polskiedomy
lagomorph +1293
TVN od południa szkaluje uczucia deweloperskie. Skandal. Redaktor jeszcze mówił pokazując wzrost cen w krakowie o 32% (rok rocznie), że coś komuś odjechało ( ͡° ͜ʖ ͡°) pokazali też, że polacy mają największe oprocentowanie kredytu hipotecznego w UE
#nieruchomosci
#nieruchomosci
Wege = brak wiary = brak historii
a po drugie, widzialem dwie kobiety - mięsożerca o pięknych kobiecych kształtach v druga z przodu deska z tyłu deska - nawet tyłka nie ma
I ciągłe gadanie " ja jestem Weganka ", czy mięsożerca mówi " Ja marcin mięsożerca mówię wam jak żyć"? to się nazywa że taka osoba wyżej sra niż dupę ma...
#wegetarianizm #weganizm #takaprawda #przemyslenia
Komentarz usunięty przez autora
A z drugiej strony ktoś mówi że nie chce przykładać ręki do zabijania zwierząt, a używanie np telefonu nie przykłada ręki -
Lew tez powiniwn byc wege , bo biedna antylopa nie chce byc zjedzona.
Natura stworzyla czlowieka do posilkow mieszany z wieksza przewaga bialka zwierzecego. Nawet Pan Jezus jadl miesa i ryby. Wiec czemu weganie oszukuja nature ?
@Pawcio_cukierek: Dlaczego uważasz, że z większą przewagą białka zwierzęcego? Mamy długie jelita, zwierzęta mięsożerne mają krótszy układ pokarmowy. To, że człowiek trawi mięso nie znaczy, że jest ono dla niego odpowiednim pokarmem i ma się nim w większości żywić, tylko po prostu dostosował się do takiego pokarmu jakim jest karmiony.
Czemu porównujesz człowieka z krową (która ma inną budowę żołądka niż ludzie, no i ma florę bakteryjną do trawienia celulozy z traw) a nie np. z małpami które jedzą owoce
Niech WEGE wcinają swoją trawę, ja tam wolą pysznego cieknącego krwią steka czy Czernine - różnica jest taka że jak WEGAN nie namawiam do szamania mieska, a po przykładzie niektórych widać że usilnie chca zmienić każdego kto jest inny niż oni ( podobnie postępują Islamiści - jesteś niewierny to out albo Islam albo śmierć)