Aktywne Wpisy

Shakyor +11

Przyznam, że żal mi tego gejka co przyszedł do niego.
Swoją drogą, nie wierze, że to się nie skończy prędzej czy później jakimś pozwem zbiorowym.
#ajemge1
Swoją drogą, nie wierze, że to się nie skończy prędzej czy później jakimś pozwem zbiorowym.
#ajemge1

@ElCidX: Rozglądać się możesz, ale i5-10400F najtańszy widzę na olx za 550 zł, co jest jakąś oszczędnością. Potem już 600 zł i to bez chłodzenia, to lepiej po prostu poczekać na promki, gdzie regularnie jest za 650 zł. Co do płyty to też nie bardzo. Jak już pisałem - idealnie znaleźć jakąś promocję na płytę B560
@ElCidX: To znaczy która promka? Cashback jest do 30 listopada, natomiast MSI B560M PRO-VDH była już kilka razy przeceniana, może się powtórzy przed końcem listopada. Ta płyta i wszystkie wyżej (Bazooka, Tomahawk) dadzą radę z i7-11700F z odblokowanym limitem, oczywiście Z490 i Z590 tym bardziej. Co najwyżej gdybyś chciał kręcić procka (a więc procek z literą
https://www.olx.pl/d/oferta/komputer-acer-predator-orion-3000-i5-10400f-dysk-500-ssd-16gb-ram-nowy-CID99-IDJWeRU.html
Bo tak był by dobry deal bo i dysk jakby nvme to też by mi się przydał bo mam zwykłe ssd.
Wysyłałem Ci właśnie coś takiego na PW :-)
dysk jest nvme
pamięć nie wiem, na zasilaczu czy windowsie mi nie zależy.
O dysk