Wpis z mikrobloga

@jarzynka: pewnie by nie miała bo to takie same medium informacyjne jak TVP tylko że z inną narracją mająca na celu poróżnić społeczeństwo, myśleć za społeczeństwo a głupie społeczeństwo biega od TVP do TVN z przystankiem na Polsat, a sytuacja jak się pogarszała tak się pogarsza, ale Polakom mało, chcą więcej nienawiści i braku rozumu, jeszcze nie stracili ostatnich resztek godności człowieka ale wpisy takie jak Twoje zbliżają nas do tego.
Typeczku naprawde próbujesz podciągnąć jakieś zbiorowisko olszanskiego pod polską flagę lol,

Ty chyba naprawde musisz być głupi

@2cool2beAgod: Typeczku, co mnie obchodzi czy to było zbiorowisko Olszańskiego, Kononowicza czy kogokolwiek innego. Chciałeś potwierdzenia, że pod polską flagą krzyczą antysemickie hasła. Były tam polskie flagi? Były. Były hasła "śmierć Żydom"? Były.
Osoby lgbt są zaburzone. Pisanie w stylu "chyba bym usiadłx i się poryczałx" to potwierdza. Dlaczego Wyborcza tego nie wyśmieje?

@jarzynka: Hm.

1. Ponieważ nie musi.
2. Ponieważ materiał jest o subiektywnym zdaniu autorki/autora.
3. Poniewaz subiektywne zdanie autora/autorki nie musi w ogóle istnieć w wypadku profili z tęczową flagą.
4. Ponieważ kręcisz inbę o "na #!$%@? płec w deklaracji maturalnej", który jest tak jakby mniej istotnym społecznie problemem od seba
ale to akurat prawda, to samo dotyczy tych "patriotycznych" koszulek

@iroos: ja akurat mocno szanuje patriotyczne koszulki bo to jedyne rzeczy, które mam od lat i są nie do zniszczenia. Nawet nadruki się wciąż trzymają w dobrym stanie. Nie wiem jak teraz, ale kiedyś cena do jakości to był wygryw i najlepiej zrobione zakupy.
Nawet jeżeli to prawda to ciekawe czy wyborcza mialaby wystarczajaca odwage zeby napisac prawde o zaburzeniach osob z flagami lgbt.

@jarzynka: Ciekawe czy Twoja TV Republika miałaby ODWAGĘ do tego, żeby pisać tak samo o ludziach z flagami biało-czerwonymi? Co to za #!$%@? oszołoma? xD
Ciekaw czy tak samo gadasz gdy typ z tęczą bije ludzi.

@ediz4: Oczywiście. W przeciwieństwie do pisowców potępiam każdą przemoc. Słowa Beaty Mazurek "nie popieram, ale rozumiem" w życiu nie przeszłyby mi przez gardło
@iroos ale to akurat prawda, to samo dotyczy tych "patriotycznych" koszulek.

To samo można powiedzieć o profilowych z piorunami czy tęczowymi flagami. To nic nie znaczy, ludzie są różni i ci co to najczęściej powtarzają teraz generalizują. Ile w nich musi być jadu i nienawiści?