Aktywne Wpisy
mirko_anonim +17
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ja (36 lat) i moja żona (32 lata) oboje pracujemy i mieszkamy w dwupiętrowym domu z synem (6 lat). Od dawna żona narzekała, że nie ma na nic czasu i jest cały czas zmęczona. Przez to też w łóżku było niezbyt ciekawie, seks raz na miesiąc. Zaproponowałem, żeby dokwaterować moją mamę i ona by się zajmowała Pawłem. Jakoś udało mi się ją przekonać. Żyjemy tak od 3 miesięcy mniej
Ja (36 lat) i moja żona (32 lata) oboje pracujemy i mieszkamy w dwupiętrowym domu z synem (6 lat). Od dawna żona narzekała, że nie ma na nic czasu i jest cały czas zmęczona. Przez to też w łóżku było niezbyt ciekawie, seks raz na miesiąc. Zaproponowałem, żeby dokwaterować moją mamę i ona by się zajmowała Pawłem. Jakoś udało mi się ją przekonać. Żyjemy tak od 3 miesięcy mniej
Nighthuntero +466
Nawiązując do pomysłu bezpłatnej antykoncepcji dla kobiet wpadłem jeszcze na kilka propozycji, które ułatwiłyby i jakkolwiek zrekompensowały by życie naszym kochanym kobietom w tym piekle:
- Darmowe poranne kawy w Starbucksie
- Bezpłatny fryzjer i kosmetyczka raz na tydzień
- Bony zakupowe do Zalando, H&M i Zary
- Coroczna wymiana iPhona na najnowszy model
- Zwrot kosztów za wakacje w krajach śródziemnomorskich
- Skup interwencyjny twórczości na OnlyFans
Wpisujecie swoje jeśli jakieś
- Darmowe poranne kawy w Starbucksie
- Bezpłatny fryzjer i kosmetyczka raz na tydzień
- Bony zakupowe do Zalando, H&M i Zary
- Coroczna wymiana iPhona na najnowszy model
- Zwrot kosztów za wakacje w krajach śródziemnomorskich
- Skup interwencyjny twórczości na OnlyFans
Wpisujecie swoje jeśli jakieś
Typeczku naprawde próbujesz podciągnąć jakieś zbiorowisko olszanskiego pod polską flagę lol,
Ty chyba naprawde musisz być głupi
@2cool2beAgod: Typeczku, co mnie obchodzi czy to było zbiorowisko Olszańskiego, Kononowicza czy kogokolwiek innego. Chciałeś potwierdzenia, że pod polską flagą krzyczą antysemickie hasła. Były tam polskie flagi? Były. Były hasła "śmierć Żydom"? Były.
@jarzynka: Hm.
1. Ponieważ nie musi.
2. Ponieważ materiał jest o subiektywnym zdaniu autorki/autora.
3. Poniewaz subiektywne zdanie autora/autorki nie musi w ogóle istnieć w wypadku profili z tęczową flagą.
4. Ponieważ kręcisz inbę o "na #!$%@? płec w deklaracji maturalnej", który jest tak jakby mniej istotnym społecznie problemem od seba
@iroos: ja akurat mocno szanuje patriotyczne koszulki bo to jedyne rzeczy, które mam od lat i są nie do zniszczenia. Nawet nadruki się wciąż trzymają w dobrym stanie. Nie wiem jak teraz, ale kiedyś cena do jakości to był wygryw i najlepiej zrobione zakupy.
@jarzynka: Ciekawe czy Twoja TV Republika miałaby ODWAGĘ do tego, żeby pisać tak samo o ludziach z flagami biało-czerwonymi? Co to za #!$%@? oszołoma? xD
@ediz4: Oczywiście. W przeciwieństwie do pisowców potępiam każdą przemoc. Słowa Beaty Mazurek "nie popieram, ale rozumiem" w życiu nie przeszłyby mi przez gardło
Komentarz usunięty przez moderatora
@jarzynka: w Polsce nie ma antysemityzmu
To samo można powiedzieć o profilowych z piorunami czy tęczowymi flagami. To nic nie znaczy, ludzie są różni i ci co to najczęściej powtarzają teraz generalizują. Ile w nich musi być jadu i nienawiści?