Aktywne Wpisy
ZygmuntJedyny +631
bibi__ +275
Jako iż jestem już posiadaczką afly, szczęśliwa czy nie to się okaże za jakiś czas XD to chcę się pochwalić moją kobyłką (。◕‿‿◕。)
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
A może po prostu spożywali więcej kalorii, niż zużywali?
I oczywiście, że to brak węglowodanów w diecie (chociażby przez mniejsze stężenie glikogenu w mięśniach) ogranicza zdolności wysiłkowe.
Nie wiem czy ktoś z Was był w amerykańskiej bazie wojskowej, ja miałem okazję słuchać jak to wygląda od kogoś
Komentarz usunięty przez moderatora
Jeżeli restauracja jest zatłoczona to też użyjesz argumentu, że to dlatego, że wchodzi do niej więcej ludzi niż wychodzi, a restauracje, które świecą pustkami to te z których wychodzi więcej niż wchodzi?
Możemy traktować ludzkie ciało jako restaurację (układ energetyczny) do którego wchodzą i wychodzą ludzie (energia z żywności). Są tylko dwie osobliwe cechy tej "restauracji". Po pierwsze nigdy nie może być pusta. Nawet jak umrzesz z głodu nadal Twoje ciało będzie posiadać pewną energię (która stanie się strawą drobnoustrojów i robali), możesz
Cierpisz na dysonans poznawczy i jedyne na co Cię stać to nazwać mnie śmiesznym gościem. Nie wykazałeś również gdzie popełniłem błędy w logice. Jeżeli potrzebujesz kogoś z faktycznym stopniem naukowym z fizyki (Harvard) kto Ci to wytłumaczy to proszę bardzo, bo słabo
LOL :) Nie, nie cierpię
Z tego co widzę to jednak raczej nie czytasz ze zrozumieniem. Musisz uważniej czytać. Oto przykład:
Zgadza
Obejrzałem to video, ale nie wiem co chciałeś mi nim przekazać. Określ się.
Jeżeli obejrzałeś i nadal nie rozumiesz to nie wiem jak Ci pomóc szczerze mówiąc. Chciałem Ci przekazać, że posługiwanie się ślepo PZTD do niczego nie
Oczywiście, że