Aktywne Wpisy

yaszczur +15
Chciałem tylko oznajmić, że niejaka @annlupin to konfident wcinający rogale z moderacją.
"Str@jk" polegał na niepodejmowaniu aktywności w postaci wrzucania znalezisk, wpisów na mirko, komentowania i oceniania co też uczyniłem. Zaglądanie, było nawet wskazane, żeby uzupełnić sobie czarnolisto o takie jednostki (stąd pomyłka z dodaniem do obserwowanych).
Mało, że nie potrafisz powstrzymać się przed tworzeniem tych swoich gunwowpisów (nom) okazując chęć solidarności z tymi, którzy robili coś również w Twoim interesie,
"Str@jk" polegał na niepodejmowaniu aktywności w postaci wrzucania znalezisk, wpisów na mirko, komentowania i oceniania co też uczyniłem. Zaglądanie, było nawet wskazane, żeby uzupełnić sobie czarnolisto o takie jednostki (stąd pomyłka z dodaniem do obserwowanych).
Mało, że nie potrafisz powstrzymać się przed tworzeniem tych swoich gunwowpisów (nom) okazując chęć solidarności z tymi, którzy robili coś również w Twoim interesie,
źródło: 1000001330
Pobierz
annlupin +35
ciekawe cotam na mirko
źródło: annlupin778983
Pobierz

https://streamable.com/urt59l
Chlopaki wytrzezwieli i sie zreflektowali. I kto tu teraz robi pokazowke, zeby ratowac swoj wizerunek?
We wczorajszym story zdecydowanie naumyślnie nabijali się z choroby Wiktorii. Dowodem na to jest choćby to, że w story (ja oglądałam u Kuby bo Darka nie obserwuję) byl umieszczony tekst „hejterow zapraszam na PRV”. Czyli dobrze wiedzieli co robią i jak może to być przez cześć obserwujących odebrane. Chyba tylko myśleli, że więcej będzie im brawo biło niż ich
Szybko im faje zmiękły jak doopa zaczęła płonąć
ha ha ha ha ha ha
ale mam bekę ha ha ha
i to durne przepraszanie"chcielibyśmy przeprosić jeśli ktoś został lub czuje się urażony przez nas"
Chcielibyście to przeproście! Ktoś Wam broni?
Tak trudno powiedzieć "przepraszamy"?