Aktywne Wpisy
kryspin_69 +124
Równy rok po przeszczepie włosów u Pana dr Serkana, koszt 3350Euro metodą DHI #zakola #finasteryd #lysienie #przeszczepwlosow
Larsberg +131
Jak tam wyhodki? Macie już przygotowane konserwy, energetyki, śruby, lornetki, latarki czołowe, liczniki geigera, detektory anomalii, maski gazowe, bandaże, apteczki, leki przeciwpromienne, zapas amunicji i wóde? Bo już za parę dni wchodzimy do Zony więc pakować plecaki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#stalker #stalker2 #gry
#stalker #stalker2 #gry
Ktoś kogoś poleca, wchodzę w opinie na google a tam 4,1 i 30 opinii tylko, gdzie w komentarzach na fb poleciło go z pięć osób. Równie dobrze to mogą być zaganiacze z rodziny i znajomi
Chyba po prostu się zasugeruje opiniami z google, ponad 300 opinii i 4,5 ocena brzmi legitniej aniżeli 30 opinii i 4,1
W ogóle miraski pytanie jest. Mam hajs na aparat metalowy ale najbardziej bym chciał samoligitarujący tyle że do niego mi brakuje jeszcze z półtorej kafla. No i generalnie to są dwa miesiące oszczędzania tyle że teraz znowu wypadają te miesiące, gdzie jest więcej wolnego przez święta (mniej hajsu), dodatkowe wydatki na prezenty itd. i tak realnie liczę trzy miechy oszczędzania
No i nie wiem co robić. Najchętniej bym już ten aparat założył bo mam straszny kompleks i mało rozmawiam albo powstrzymuję się od śmiechu by nie pokazywać tych zębów ale ten samoligitarujący kusi jak cholera. Co byście zrobili na moim miejscu? Szli już do ortodonty zakładać metalowy czy poczekali na uzbieranie hajsu?
#ortodoncja
Komentarz usunięty przez autora
Wiesz już czy będziesz miał zakładane oba łuki jednocześnie? Ja miałam w odstępie 6 tygodni, więc ta płatność też była rozłożona w czasie.
Plus z samoligaturującym
Co do tych wizyt to wiem, że są rzadsze i finalnie może mnie wyjść taniej niż metalowy xd no ale najpierw trzeba mieć te półtorej kafla więcej
Samoligitarujący też się ponoć łatwiej czyści
Jedyne czego żałuję to brak tych gumek
A imho ogólnie te gumki są upierdliwe, działają najlepiej zaraz po wymianie na świeże, bo potem się rozciągają (jak to gumki). A samoligaturujący działa codziennie ze stałą siłą. Niektóre kolory gumek się mocno przebarwiają, przy niektórych zęby wyglądają na bardziej żółte
Komentarz usunięty przez autora