Aktywne Wpisy
slabehaslo +69
Minieri +474
Dziś Dzień Zaduszny, czyli dzień pamięci o zmarłych bliskich. Według wierzeń najlepiej unikać wychodzenia z domu o zmroku gdyż można spotkać błąkające się dusze. Mam jednak wrażenie że dusze które ja dziś spotkałem zbłąkane nie były i trafiały tu, na stację, z określonym zamiarem. W końcu po wczorajszym Święcie Zmarłych, rodzinnych spotkaniach i wspólnym oglądaniu "Znachora" przy kotlecie przyszedł czas na powroty do domu i wygląda na to że całkiem sporo osób
Kołcze poganiali fliperów i innych jeleni "szybko szybko kupujcie będziecie jak Bezos". 50% nieruchów kupione
tylko dla spekulacji a może jeszcze więcej. Frajerzy nie mogą uwierzyć że koło finansowo-gospodarcze świata się obraca
i nie będzie hossy "roi 10% rocznie". ani niczego nie będzie.
Wisienką na torcie są projektowane zmiany wyceny wartości według zużycia energii. ( ͡° ͜ʖ ͡°) . Nie jest w normie NF 40 lub NF 15 ? to z tym chłamem proszę nie zajmować miejsca na olx ( ͡° ͜ʖ ͡°).
#nieruchomosci #kataster #podatki #spekulacja #bekazfliperow
podatek od pustostanów oraz podatek od zysku ze spekulacji. Na pytanie, czy możliwe jest także wprowadzenie podatku katastralnego, Uściński odparł, że "Nie mamy na razie takich ustaleń".
Prawdopodobnie też uwalą najem krótkoterminowy i to od początku 2022 roku.
https://innpoland.pl/172839,czy-polska-wprowadzi-podatek-katastralny
@torpedanakursie rozwinalbys?
@torpedanakursie: rubbish