Wpis z mikrobloga

Jedyna prawilna wersja trylogii:

- najlepsze oświetlenie ze wszystkich platform
- nie ma wyciętej muzy i nigdy jej nie wytną, bo jest offline
- eleganckie i stylowe pudło, jak zaprosicie dziewczynę do domu, to będzie pod wrażeniem
- grając na padzie, nie ma najmniejszego problemu z przejściem misji z helikopterkiem
- w zestawie trzy mapki i trzy książeczki-instrukcje

#gta #staregry #ps2
lysyzlombardu - Jedyna prawilna wersja trylogii:

- najlepsze oświetlenie ze wszyst...

źródło: comment_1636563472gbKyq9Fp7RjRxKJZ8gNTwV.jpg

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lysyzlombardu: jedynie pierwszy argument jako tako się broni, reszta niezbyt. Szczególnie trzeci, bo na cholerę mi jakieś śmieci w postaci pudełek i płyt ? Szkoda zaśmiecać pokój takim chłamem
  • Odpowiedz
- grając na padzie, nie ma najmniejszego problemu z przejściem misji z helikopterkiem

@lysyzlombardu: też czasem się dziwię, ze tak w mity obrosła ta misja.
owszem, nie zrobiłem od strzała, ale bez przesady.
wyścig w Mafii też nie był najłatwiejszy, ale kilka prób, i do ogarnięcia. ;)
  • Odpowiedz
  • 1
@lysyzlombardu zapomniałeś o najważniejszym czyli masie problemów technicznych takich jak doczytujące się obiekty i tekstury przed nosem, ogromne spadki animacji i fatalna widoczność, np San Andreas na PC na maksymalnych ustawieniach to inny świat, sentyment tego nie zmieni.
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@eric2kretek: To nie była kwestia limitera klatek tylko tego że na kartoflanych PC klatek było mniej a przy niższym FPS pojazdy NPC poruszają się szybciej niż pojazd gracza. No i nie wszyscy wiedzieli że wystarczyło klikać przycisk do pochylania się na motocyklu by jechac szybciej.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@lysyzlombardu: ja to taki okazjonalny gejmer od zawsze, ale pamiętam sprzed tych 15 czy iluś lat, że faktycznie wyścig w mafii to był k---a żart. I nie mam pojęcia czy udało mi się. Kojarzę, że skonczylem grę, ale w sumie pewności nie mam xd
  • Odpowiedz