Aktywne Wpisy
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
Vester2005 +47
U nas większość polaków nigdy na oczy takich pieniędzy nie zobaczy- ok 200 000pln! Uchodźcy na prawdę myślą że europa to jest taki wielki disneyland i wszystko będzie za darmo jak w jakiejś utopii? Ktoś im chyba musiał sprzedac taką wizję, albo zrobily to właśnie portale społecznościowe. Ja wiem że niemcy pewnie dadzą im tam jakiś zasiłek i może klitkę do spania, ale dla duzej części z nich to nie będzie nawet namiastka tego co mieli.
#bialorus
Wysoki poziom pensji i głód konsumpcjonizmu?
Tam na lewo prąd gaz własny dom. Niskie koszta życia. W USA nic na lewo a utrzymanie całej rodziny to nie jest 5 zł wiec albo życie w ultra biedzie albo robota.