Wpis z mikrobloga

Riot daje z dupy 6 skin shardów za przeklikanie na stronce jakiś pierdół w minutę (gdzie pewnie większość ludzi to nawet tego nie czyta tylko wpadli tam po kapsułę), a jak poświęcisz kilkadziesiąt godzin na oglądanie worldsów to dostaniesz gówno ikonki i jedną skrzynkę z kluczykiem jak Ci się przyfarci xD

Riot kompletnie nie umie w esporty, brak looser bracketu i to plucie w twarz fanom esportu tymi dropami.

#leagueoflegends
  • 12
@Zakakaikane: no spoko, ale to że to robią inne gry oznacza, że riot też ma tak robić? XD Ma przyciągać ludzi do oglądania worldsów przez durne nagrody? Riot nie musi przyciągać ludzi do worldsów nagrodami, imo nie ma nic złego, że te nagrody nie są op, riot i tak dużo daje za friko.
@hetvai7: ja jeszcze dostałem jakąś torbę z trzema dodatkowymi shardami

@howtowisnia: dokładnie tak, mogą dawać za kliknięcie 10 razy myszką to czemu nie promują w ten sposób esportu? Niezrozumiałe jest to dla mnie szczególnie że ten model promocji sprawdził im się przy Valorancie. Żeby nie było - mi na dropach nie zależy ale myślę z kontekstu marketingowego - jak już je dają to niech będzie to coś wartościowego tak jak
@SarahC: ktoś płaci Ci za oglądanie przykładowo meczu w piłke nożną? Dostajesz hajs za oglądanie seriali? Chyba średnio, to czemu ktoś ma Ci "płacić" za oglądanie worldsów, czyli największego wydarzenia, na którzy ludzie czekają rok?