Aktywne Wpisy
Kiedysbedeczerwonka +124
Jeśli ktoś uważa, że auto w mieście nie jest mu potrzebne to zwyczajnie jest to egzystencja na poziomie najgorszego chowu klatkowego.
Bardziej ograniczyć się nie da, a najczęściej osoby bez aut to osoby które:
1. Nie stać na auto
2. Nie ma dzieci
3. Ma 14 lat
4. Ma 45 lat i jeździ wszędzie rowerem, bo dzieci są na tyle duże, że jeżdżą autobusami, a on musi wyrobić kilometry, żeby pochwalić się
Bardziej ograniczyć się nie da, a najczęściej osoby bez aut to osoby które:
1. Nie stać na auto
2. Nie ma dzieci
3. Ma 14 lat
4. Ma 45 lat i jeździ wszędzie rowerem, bo dzieci są na tyle duże, że jeżdżą autobusami, a on musi wyrobić kilometry, żeby pochwalić się
Mój bombelek lvl9 robi takie rzeczy na zajęciach. Nie znam się zupełnie na tym, pomyślałem zapytam specjalistów.
Poprosze o szczere opinie.
#programowanie #programista15k #programista30k
Poprosze o szczere opinie.
#programowanie #programista15k #programista30k
Najpierw strach, osrane dupy, a potem by było tylko postowanie memów z jakimś śmiesznym rosyjskim żołnierzem xD
#bialorus
@SKYFander: Przede wszystkim byłby tutaj wielki sztab wojenny strategów po kursie samouczka w Hearts of Iron 4 XDDD
Komentarz usunięty przez moderatora
@NaczelnyWoody: Panie ja kiedyś podbiłem Polską Niemcy wiec proszę mi tu nie mówić że nie jestem ekspertem.
@SKYFander: kiedyś zrobiłem podobny mem, to wykopki odpowiedziały, że #!$%@?łyby przez lasy na Słowację, bo tam nie pilnują xd
@SKYFander: ej Mirki, co to za prawo, Niemcy postawili płot na granicy i mówią, że nie będą nas wpuszczać, są na to jakieś paragrafy, że muszą mnie przyjąć, jak ruskie weszły od wschodu to ja uciekam przecież przed wojną, dajcie jakiś paragraf z prawa międzynarodowego, Hans ratuj