Wpis z mikrobloga

Jaka jest szansa że #legia się ogarnie do lutego? Nigdy nie byłem na meczu (poza okręgówką) i chciałem pójść. Dziś ominął mnie fantastyczny #mecz. Ale w lutym czeka Termalica i nie wiem czy warto czekać, czy może lepiej chwytać okazję.
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Paczek_w_masle: Zależy co tam się dzieje w środku. Na ten moment opcji jest kilka. A. Nie wypłacone premie za awans do LE lub nawet jakieś pensje z poprzedniego sezonu przez co piłkarze strajkują i przy okazji pozbyli się wroga jednego w postaci Michniewicza teraz został im Mioduski. Opcja B. Obóz w Arabi i Obóz w Austrii to były wakacje i teraz są tego skutki. Pozwalał na to Michniewicz i Mioduski.
  • Odpowiedz
Obóz w Arabi i Obóz w Austrii to były wakacje i teraz są tego skutki. Pozwalał na to Michniewicz i Mioduski.

@Adu_Jean: Niekoniecznie wakacje.

Przypomnę, że gdzieś chyba jeszcze w trakcie Euro Legia grała arcyważny dwumecz w pucharach z Bodo/Glimt.

Podejrzewam, że poszedł priorytet na przygotowanie drużyny na eliminacje pucharów - i to się udało, obiektywnie przyznając. Zakładam, że obóz celowo był lżejszy, żeby już w dobrej formie fizycznej być
  • Odpowiedz
@rooger: Wakacje podobne do tych podczas obozu we Florydzie. A co do meczu z Bodo i potem z Florą, Diname i ze Slavią. W meczu z Bodo krytykowany teraz Emreli i wyzywany od szrotów grał na tle inny piłkarzy Legii jak pan piłkarz. W tym meczu świetnie też grał Johansson. Slisz który zagrał zajebiście ze Slavią i też znowu Emreli. Lopes który nam uratował mecz w Talinie. Po prostu ci
  • Odpowiedz