Aktywne Wpisy
heksengerg +49
cyconiusz +33
Muszynianka to jest nadwoda.
Jest w normalnej cenie, czyli od 2 do 5 zł w zależności czy w sklepie czy na stacji.
W unijnych korkach zmienili je na przyczepiane jako jedni z ostatnich.
Gdy już to zrobili, korek łatwo da się oderwać i nadal korzystać jak dawniej (spoko, oddam ten korek, chcę mieć tylko komfort użytkowania).
Woda jest smaczna.
Jest w normalnej cenie, czyli od 2 do 5 zł w zależności czy w sklepie czy na stacji.
W unijnych korkach zmienili je na przyczepiane jako jedni z ostatnich.
Gdy już to zrobili, korek łatwo da się oderwać i nadal korzystać jak dawniej (spoko, oddam ten korek, chcę mieć tylko komfort użytkowania).
Woda jest smaczna.
tl;dr TTGL na 5 miejscu, Baccano(23) przed S;G(56), Mononoke poza top100- utwierdza mnie tylko by nigdy nie kierować się recenzjami w necie.
#anime
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Oj tam Legend of Galactic Heroes na pierwszym miejscu, a na drugim Touch ;p
Poza tym 90% recenzji na myanimelist.net to nie recenzje, a krótkie opinie. Do tego pisane przez przypadkowe osoby.
4 Aria The Origination
11 Cross Game
Choć raz jakieś randomowe rankingi pozytywnie mnie zaskoczyły
O tanuki nie mam dobrego zdania. Ogólnie traktowałbym raczej zdanie krytyków, recenzentów czy zwykłych oglądaczy za radę taką jaką można uzyskać nawet na mikroblogu niż za prawdę absolutną.
Co do rankingów to mnie wcale nie interesują. Kieruję się raczej opisami serii, gatunkami, animacją, studiami, twórcami, projektami postaci lub czołówką.