Rok po wyroku TK i ludzie nagle są zdziwieni że macierzyństwo w Polsce jest bardzo niebezpieczne dla matki. ROK. Trzeba być chorym na łeb albo bardzo odważnym żeby się teraz na to decydować i współczuje wszystkim co nie mają odwrotu. Ale ważne że lewaki i julki piecze d--a, przecież prawaki się nie łączą w pary ( ͡°͜ʖ͡°)
@maad: ogolnie decydowanie sie na rodzicielstwo to proszenie sie o kłopoty. No i z jednej strony jako zwolennikowi pełnej nieograniczonej aborcji, jest mi troche przykro, ale z drugiej strony robienie sobie dzieciaka w katotalibanskim k--------u, w dodatku w czasie pandemii ktora r-------a c-----y system opieki zdrowotnej i panstwa w ruinie, zalatuje mi troche zwierzecym prymitywizmem i kierowaniem sie prymitywnymi instynktami, a nie zdrowym rozsadkiem.
@Tranzystor_IGBT: Czekaj, czy właśnie jako skrajny ateista skrytykowałeś fakt, że w Polsce nie ma nieograniczonej aborcji, jak to mieliśmy tylko za nazistów i komunistów?
Rozumiem, że ludzie z AK byli źli, bo mieli inne poglądy na religię i aborcję, niż komuchy czy Ty?
Myślę, że więcej wolności zawdzięczamy im, niż Tobie czy ateistom z PZPR, ale skoro jako lewak masz problem z tym, że ludzie z AK nie wprowadzali aborcji
@Tranzystor_IGBT: Typowa lewacka moralność, zabijanie niewinnych ludzi to szczyt wolności i nie można tego zakazać, bo jakiś gimboateista brak prawa z PRL-u nazywa katotalibanem xD
Ja mam w dupie Ciebie i PZPR, fanatyczni lewicowcy nie są dla mnie żadnym wzorem, wolę przestrzegać wyroku TK z 1997 roku i brać pod uwagę fakt, że nasi bohaterowie nie walczyli o prawo do zabijania niewinnych ludzi.
@Roger_Casement: ludzie z AK w wiekszosci nie żyją, g---o mnie obchodzi o co walczyli. A teraz wez tabletki i idz spac, bo ci schizofenia za mocno wchodzi.
@Tranzystor_IGBT: A mnie g---o obchodzi, że jakiś lewak chce łamania prawa i konstytucji, tylko dlatego, że wyrok TK z 1997 roku zabrania takiej "wolności" jaką mieliśmy tylko za nazioli i komuchów.
Twoim jedynym argumentem na prawo do zabijania ludzi, to "jestem antyklerykałem i moje poglądy muszą być obowiązujące". Jak Ci nie podoba się obecna konstytucja, to przywróć tą z PRL-u, która zezwalała na prawo do zabijania dzieci czy represjonowanie gejów,
#protest #aborcja #bekazprawakow #bekazlewactwa
Rozumiem, że ludzie z AK byli źli, bo mieli inne poglądy na religię i aborcję, niż komuchy czy Ty?
Myślę, że więcej wolności zawdzięczamy im, niż Tobie czy ateistom z PZPR, ale skoro jako lewak masz problem z tym, że ludzie z AK nie wprowadzali aborcji
Zacytuj gdzie napisalem cokolwiek o AK. Mam w dupie o co walczylo AK 80 lat temu. Nie mam zamiaru oceniac ludzi wychowanych praktycznie w innym
Ja mam w dupie Ciebie i PZPR, fanatyczni lewicowcy nie są dla mnie żadnym wzorem, wolę przestrzegać wyroku TK z 1997 roku i brać pod uwagę fakt, że nasi bohaterowie nie walczyli o prawo do zabijania niewinnych ludzi.
Pogódź się z tym, że to już
Twoim jedynym argumentem na prawo do zabijania ludzi, to "jestem antyklerykałem i moje poglądy muszą być obowiązujące". Jak Ci nie podoba się obecna konstytucja, to przywróć tą z PRL-u, która zezwalała na prawo do zabijania dzieci czy represjonowanie gejów,