Wpis z mikrobloga

W trakcie manifestacji dla Izy ktoś rzucił z tego budynku na protestujących dwie butelki wody z jakimś domestosem (waliło chlorem) - kilka osób oberwało ale nikt nie dostał bezpośrednio butelką (bolałoby, dwulitrowe z 3 lub 4 piętra leciały) i wiem tylko ze płyn się wylał ludziom na włosy, ubrania. Kij wie czy to jakieś nawiedzone dziady czy nacjololo wiem tyle, że totalne bydło, policja ofc nic nie widziała bo tak zabezpiecza protesty xd
Tacy kuźwa obrońcy życia w tym kraju
#aborcja #protest #wroclaw #neuropa
Reepo - W trakcie manifestacji dla Izy ktoś rzucił z tego budynku na protestujących d...

źródło: comment_1636239893YxZaFAFcLlhynsC1hico84.jpg

Pobierz
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Reepo gdyby TVN było dobre w propagandzie tak jak TVPis to na pasku byłoby: ”atak chemiczny zwolenników partii rządzącej na protestujące kobiety”
  • Odpowiedz
@kozackikozak: to co napisales nie ma sensu. Nie tyle wyszli z pienicy co eyszlo na dach ale tez jakby sie zastanowic to trzeba miec wiecej jaj zeby kogos zaatakowac hemikaliami niz zeby sie przejsc przez ulice drac p---e xD pozs tym tak na ogół przegrywy maja jaja bo a kobiety x msrszu ich nie majam
  • Odpowiedz
  • 2
@zebatykocur: Nie przeklejam, oberwałem sam, dziewczyna też oberwała, znajoma też i byłem mocno wkurzony. Zanim znaleźliśmy policję to przeszliśmy przez dwa skrzyżowania. Od nich się dowiedzieliśmy że "wiedzą i interwencja została wysłana" ale czy to prawda kij wie
  • Odpowiedz
  • 2
@Darth_Gohan: No ja tego nie czaje, są często we Wrocławiu marsze i protesty z którymi się nie zgadzam albo które wywołują u mnie obrzydzenie (faszole np. albo koledzy Godek wyświetlający na projektorach martwe płody), ale nie przyszłoby mi przez myśl rzucanie w ludzi butelkami z jakimś płynem. Po prostu jak coś się dzieje nie teges to zgłaszasz na policję i tyle. Jak tak dalej pójdzie to kuźwa będą ataki kwasem
  • Odpowiedz
  • 2
@M_Osti: W trakcie marszów zwykle jest obstawa wzdłuż, tutaj nawet nie stali na każdym skrzyżowaniu, przez co nie było jak zgłosić tego szybko
  • Odpowiedz