trochę mnie irrytuje jazda w jesień. sporo lisci czy gałęzi wchodzi w auto. podjazdy też ciężko robić bo kupa liści. ale plus taki że jest więcej błotka ( ͡°͜ʖ͡°)
@mapache: zasilasz ardu z osobnej baterii, może tu jest problem - z ardu prąd idzie na tx i pali? Ja u siebie mam wyciągarę zasilaną osobnym lipo, ale kompletnie moduł tx omijam, mam osobny pilot.
@mapache: zmiany pierdół tylko, mikro servo, zmiana silnika bo się skończył, teraz dołożyłem mu sense ESS sound kit. Czekam jeszcze na metalową osłonę na przód, z halogenami. Na eBay są extra. Poza tym raczej sama jazda. Wytrzymałe są bardzo. Mój bardzo w kite dostawał z poprzednią budą
@mapache: super ale jak dla mnie za dużo tego wszystkiego. Mnie zastanawia gdzie te wszystkie kable upychać bo chyba o tym nie pomyśleli. Od wyciągarki, oświetlenia, modułu dźwiękowego. Ta skrzynka gdzie wpinamy wtyczki trochę mała.
@AustralianV8: oświetlenie są miejsca do mocowania kabli na obudowie. nie miałem problemu. co do wyciągarki to się przekonam. a samo sterowanie wszystkim to mam własny moduł. tym samym pilotem bede sterować swiatłami i wyciągarką
@mapache: Co do wyciągarki to tak tylko wspominam bo jakoś nie jestem przekonany do zakładania. Zbędny bajer dla mnie, póki co. Nowego kupiłeś? Zadowolony ogólnie jesteś? Ja myślę dokupić Slash'a żeby można było czymś też szybciej pośmigać ale czas pokaże. Z jakiego województwa jesteś
trochę mnie irrytuje jazda w jesień. sporo lisci czy gałęzi wchodzi w auto. podjazdy też ciężko robić bo kupa liści. ale plus taki że jest więcej błotka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#modelarstwo #rc #hobby #zainteresowania
@mapache: w końcu Arduino czy STM?