trochę mnie irrytuje jazda w jesień. sporo lisci czy gałęzi wchodzi w auto. podjazdy też ciężko robić bo kupa liści. ale plus taki że jest więcej błotka ( ͡°͜ʖ͡°)
@Podstarzaly_Mandalorianin: ale to rx się pali. a on jest zasilany tak jak było oryginalnie. od RX ciągne tylko PWM do aurduino. sam RX działa, tylko to jedno PWM #!$%@?
@mapache: podmień i sprawdź, choć ja bym na początek wymienił tx i odpiął własne druciarstwo, sprawdził czy dalej będzie padaka i wtedy dalej kombinował.
@Podstarzaly_Mandalorianin: ale po co TX sloro jest sprawny? sprawdzam nóżki na STM32 na płytce i chyba już na tym etapie coś padło. bo na nóżce od kanału 1 normalnie są sygnały a na CH2 nic
@Felonious_Gru: tylko nie rozumiem jak i czemu. PWM to tak naprawdę jest poprostu + z tym że jest włączany i wyłączany z odpowiednią częstotliwością. by go uwalić to by trzeba bylo zewrzeć chyba z -. tak to nie wiem jak inaczej można uwalić PWM
ale po co TX sloro jest sprawny? sprawdzam nóżki na STM32 na płytce i chyba już na tym etapie coś padło. bo na nóżce od kanału 1 normalnie są sygnały a na CH2 nic
@mapache: jest niedziela rano, t jest obok r na klawiaturze, połącz kropki mordo ( ͡°͜ʖ͡°)
trochę mnie irrytuje jazda w jesień. sporo lisci czy gałęzi wchodzi w auto. podjazdy też ciężko robić bo kupa liści. ale plus taki że jest więcej błotka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#modelarstwo #rc #hobby #zainteresowania
@mapache: może to twoje światełka? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mapache: czyli coś #!$%@?
Daj po drodze bufor z dowolnej bramki z serii 74 i ten bufor wymieniaj
@mapache: jest niedziela rano, t jest obok r na klawiaturze, połącz kropki mordo ( ͡° ͜ʖ ͡°)