Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@NaopaK: cię p------o, palcami? Nie wiem dlaczego chciałbyś sobie tak komplikować życie ale ja myję strumieniem wody, nic sobie nie rozmazuję, bo zanim dotknę rowa ręką to już jest praktycznie czysty. Nie wiem koleżko, może masz wieczną srake albo wylatują ci rodzyny z d--y, skoro rozmazujesz sobie fekalia palcami, w każdym razie nieciekawa sprawa chyba co?
  • Odpowiedz
ci podcierający dupę mają ją brudną przez resztę dnia. Dupę się myje. Ludzie, k---a na prawdę wszystko ma swoje granice ( ͡ ͜ʖ ͡)

@koleszka2000: Wiem że żartem ale w robocie czy gdzieś w sklepie to jednak nikt d--y nie myje. A większość ludzi nie sra na zawołanie w domu tylko jak ich przyciśnie to idą srać i już.

W sumie to niektórzy specjalnie srają
  • Odpowiedz
Beka z was, po sraniu wchodzicie do wanny xD A wystarczy zakupić spłukiwalny papier nawilżany i można dupeczkę wymyć do czysta bez jakichś wygibasów.

@gustowny_dzikus: Akurat nawilżane chusteczki są masową przyczyną zatykania się kanalizacji. Bardzo chętnie robią clog, takie zwitki, pulpy które się nie rozpływają a uklepują w większe pulpy.
  • Odpowiedz