Aktywne Wpisy
Lelkomtu +90
Piospi +251
Jak ja mam dosyć tych sk*******w w tych głośnych samochodach, które co chwila w okolicy ryczą tymi swoimi wydechami. Nie da się siedzieć przy otwartym oknie.
Jestem petrolheadem i lubię dźwięk silników samochodów, ale mam nadzieję, że w przyszłości będą radary mierzące głośność samochodów bananowych oskarków i będą się sypały solidne mandaty. Swoją drogą trzymam kciuki, żeby UE coś z tym zrobiła nakazując producentom samochodów i motorów montaż cichych wydechów.
#warszawa
Jestem petrolheadem i lubię dźwięk silników samochodów, ale mam nadzieję, że w przyszłości będą radary mierzące głośność samochodów bananowych oskarków i będą się sypały solidne mandaty. Swoją drogą trzymam kciuki, żeby UE coś z tym zrobiła nakazując producentom samochodów i motorów montaż cichych wydechów.
#warszawa
Niestety konto usunięte. Jeśli to czytasz mireczku, to szacun, póki co się sprawdza, zobaczymy jak będzie z dalszą częścią
#nieruchomosci #kredythipoteczny #mieszkanie #mieszkaniedeweloperskie
Większość osób nie zna się na zakupie akcji, przerasta ich wiedza, więc wolą inwestować w coś prostego jak budowa cepa np. mieszkania.
+ nic takiego nie napisał i nikomu nie zaprzecza
@little_muffin zgadzam się
No nie do końca tak łatwo będzie, a dlaczego to się przekonają jak inflacja rozkręci się na dobre i stopy procentowe poszybują do poziomów, jakich nikt teraz nawet nie zakłada. Cały trik będzie polegał na tym, że oni nie będą w stanie uciec
a w międzyczasie odkładać dalej i wjechać z ponad 50% wkładem własnym, o ile będzie to możliwe
W przypadku stóp procentowych kapitał nie rośnie nawet jak stopy rosną, więc o ile nie będzie krachu na cenach nieruchomości, to kredytu zawsze możesz pozbyć się stosunkowo łatwo, sprzedając po
To wciąż mimo wszystko tylko predykcje, a nie pewnik. Podobnie bardzo racjonalną predykcja na wiosnę 2020 wydawały się spadki cen nieruchomości, wiele banków czy analityków wypuszczało nawet raporty z takimi wnioskami, a jednak rzeczywistość okazała się mocno inna