@SiergiejLapczydow: ogólnie uważam że jak się zmieni ustrój to wszystkich tych pseudo dziennikarzy czy studentów tworzących te manipulacje powinni osądzić i #!$%@? do więzienia na dożywocie.
Oni robią jak z Adamowiczem by ktoś Tuskowi krzywdę zrobił.
Obrzydliwa manipulacja nie wiem jak ktoś potem może patrzyć w lustro..
@jaroty: mnie najbardziej śmieszą te gówno sondaże z dupy które pokazuje TVP. "Czy uważa pan/pani że macierzyństwo to udręka czy radość i szczęście" a jakby Tusk powiedział że lubi mielone to by zrobili sondaż pokazujący że 87% społeczeństwa woli schabowe a pozostali to niemieccy agenci, wywrotowcy i alimenciarze
@SiergiejLapczydow: Idziemy w dobrym kierunku, centroprawicowa partia jest za legalną aborcją. Mam nadzieję, że podział na lewicę i prawicę w Polsce przybierze postać jak w Niemczech.
ogólnie uważam że jak się zmieni ustrój to wszystkich tych pseudo dziennikarzy czy studentów tworzących te manipulacje powinni osądzić i w********c do więzienia na dożywocie.
@PiersiowkaPelnaZiol: Ale jakie dożywocie? Za zdradę ojczyzny jest inna kara. I jest to lina - bo inne metody byłyby za bardzo kosztowne i honorowe.
#edukacja #szkola #chwalesie Takie świadectwo mi synek przyniósł w tym roku na koniec 6 klasy. No niestety z wfem sobie obniżył średnią, ale chłopak jest taki, że nie prosi się o szóstkę dla idealnej średniej. Nie jest asem sportu, ale nie można być dobrym we wszystkim. Dumny jestem z niego.
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
W komentarzu ciąg dalszy „artykułu”
#tvpis #bekazpisu
@PiersiowkaPelnaZiol: Ale jakie dożywocie? Za zdradę ojczyzny jest inna kara. I jest to lina - bo inne metody byłyby za bardzo kosztowne i honorowe.
Komentarz usunięty przez moderatora