Aktywne Wpisy

SirPoopyTail +235
Cześć, potrzebuję ekspresowo zebrać odpowiedzi do mojej ankiety do pracy magisterskiej. Z tej okazji robię #rozdajo
Losowanie odbędzie się przez stronę mirko.pro, a wybrana zostanie jedna z osób plusujących ten post.
Wybrana osoba wygrywa blik 150 zł.
Losowanie odbędzie się 14.01.2025 o godzinie 16:00.
Losowanie odbędzie się przez stronę mirko.pro, a wybrana zostanie jedna z osób plusujących ten post.
Wybrana osoba wygrywa blik 150 zł.
Losowanie odbędzie się 14.01.2025 o godzinie 16:00.

drakonia +242
Mirasy, wracam do Was z trzecią częścią sagi o oszustwie na OLX w sprawie odkurzacza. W razie potrzeby: link do pierwszej i link do drugiej części
O pomoc w unboxingu poprosiłam jeszcze jedną osobę. Odpaliłam też dwie kamerki – jedną w telefonie, "mobilną", zaś druga stała na statywie i była cały czas skierowana na stół, gdzie odpakowywałam przesyłkę. W międzyczasie robiłam też fotki. Cały proces mam więc idealnie zapisany.
Sam sposób zapakowania był tragiczny,
O pomoc w unboxingu poprosiłam jeszcze jedną osobę. Odpaliłam też dwie kamerki – jedną w telefonie, "mobilną", zaś druga stała na statywie i była cały czas skierowana na stół, gdzie odpakowywałam przesyłkę. W międzyczasie robiłam też fotki. Cały proces mam więc idealnie zapisany.
Sam sposób zapakowania był tragiczny,

https://youtu.be/R8kkYJNYgYg
#bitcoin
@prychak: Widzę, żeś z tagu patostreamów przyszedł jeśli uważasz, że Phil robi fajne materiały
@Zayebiosaurus-Rex: W tym wypadku, ciężko jest krytykować rzeczywistość i suche, twarde fakty, bo do tego sprowadza się ten materiał.
Trzymając się tematu krypto jest całkiem rzeczowo i przyjemnie.
Czepiając sie tego filmu: to, że instytucje udostępniają opcje krypto dla swoich klientów nie koniecznie oznacza, że tak wierzą w blochain, tylko widzą popyt na takie usługi i ewentualny
@nicspecjalnego: oj tak, zapomniałem, że męczył dupę swoimi teoriami na temat szczepionek :) tego się oglądac nie dało. jest jak jest, każdy to widzi, faktycznie mógłby odpuścić, albo założyć oddzielny kanał ma te tematy, ale najwidoczniej Phil jest na misji :)