Aktywne Wpisy

Średnio co jaki okres czasu uczestniczycie w kolizji autem? U mnie średnio 1 stłuczka przypada na rok i jak do tej pory żadna z mojej winy (✌ ゚ ∀ ゚)☞
#polskiedrogi #stopcham #polscykierowcy #motoryzacja #samochody
#polskiedrogi #stopcham #polscykierowcy #motoryzacja #samochody
źródło: 1000026893
PobierzIle kolizji miałeś autem?
- 0 0% (0)
- 1 48.7% (55)
- 2 20.4% (23)
- 3 12.4% (14)
- 4 i więcej 18.6% (21)

lskx +40
#raportzpanstwasrodka
Dziś na tagu był fragment recenzji Yamahy przez Filippe. Odpaliłem dłuższy fragment. No kur... xD nie mogłem tego nagrać, bo się zagotowałem, aż mnie policzki bolą ze śmiechu. Nie bede dwa razy roboty robic, mało tu mówię, więc niech zostanie, Pelt pewnie lepiej zshotuje.
i standardowo #billy do czarnolistowania, elo
Dziś na tagu był fragment recenzji Yamahy przez Filippe. Odpaliłem dłuższy fragment. No kur... xD nie mogłem tego nagrać, bo się zagotowałem, aż mnie policzki bolą ze śmiechu. Nie bede dwa razy roboty robic, mało tu mówię, więc niech zostanie, Pelt pewnie lepiej zshotuje.
i standardowo #billy do czarnolistowania, elo

https://youtu.be/R8kkYJNYgYg
#bitcoin
@prychak: Widzę, żeś z tagu patostreamów przyszedł jeśli uważasz, że Phil robi fajne materiały
@Zayebiosaurus-Rex: W tym wypadku, ciężko jest krytykować rzeczywistość i suche, twarde fakty, bo do tego sprowadza się ten materiał.
Trzymając się tematu krypto jest całkiem rzeczowo i przyjemnie.
Czepiając sie tego filmu: to, że instytucje udostępniają opcje krypto dla swoich klientów nie koniecznie oznacza, że tak wierzą w blochain, tylko widzą popyt na takie usługi i ewentualny
@nicspecjalnego: oj tak, zapomniałem, że męczył dupę swoimi teoriami na temat szczepionek :) tego się oglądac nie dało. jest jak jest, każdy to widzi, faktycznie mógłby odpuścić, albo założyć oddzielny kanał ma te tematy, ale najwidoczniej Phil jest na misji :)
Natomiast jeśli chodzi o przydługie wstepy to stali widzowie już wiedzą, że się je przewija, a on rzeczywisćie lubi pogadać.
Kwestia instytucji,