Wpis z mikrobloga

rozmawiałem z p0lką i czuć było pogarde jak dowiedziała się, że mieszkam z rodzicami w wieku 23 lat, a sama nie dość, że mieszka ze swoimi to jeszcze nie pracuje i jest na rencie socjalnej na zaburzenia psychiczne ze spektrum bordera 800 euro miesięcznie za to dostaje od państwa i renta przyznana na 2 lata, aha i ma chłopaka murzyna, pozdro trzymajcie się tam na tej emigracji

#przegryw #blackpill #p0lka #emigracja
źródło: comment_1636059732p8euZxm4JSFgbz4HNaNJbn.jpg
  • 14
@chlopak_z_blokow: Pamiętam artykulik na FB jak wyszły statystyki, że p0lki generalnie szybciej się wyprowadzają od rodziców i usamodzielniają. Karynki oczywiście piały w komciach jakie to kobietki dojrzałe, samodzielne, niezależne i w ogóle. Żadna nie wspomni, że najczęstszy model tego "usamodzielnienia" to znalezienie beciaka z mieszkaniem który w znacznym stopniu księżniczkę odciąża finansowo. Inna sprawa, że powód tej "samodzielności" wynika z modelu przyjętego na wsiach. Chłopak zostaje na gospodarstwie #!$%@?ć z rodzicami,
rozmawiałem z p0lką i czuć było pogarde jak dowiedziała się, że mieszkam z rodzicami w wieku 23 lat,

@chlopak_z_blokow: xD

A jak tłumaczyłem że państwowe budownictwo mieszkalne (czy inne lewicowe rozwiązania które prawica ma totalnie w dupie) jest z korzyścią i dla kobiet i mężczyzn, a w szczególności dla mężczyzn to byleś jednym z tych co kwiczeli jaki ze mnie destrukcyjny i głupi lewak.
@M_xxx: Nie mówiłem, że głupi nie przesadzaj. Mówiłem, że pieniądze i status pozwalają kompensować swój brak atrakcyjności fizycznej i tak było przez wieki, a w socjalizmie jak się wszystko zrówna to liczyć się będzie już tylko wygląd.
Mówiłem, że pieniądze i status pozwalają kompensować swój brak atrakcyjności fizycznej i tak było przez wieki, a w socjalizmie jak się wszystko zrówna to liczyć się będzie już tylko wygląd

@chlopak_z_blokow: Widzę właśnie jak rekompensujesz swoim statusem.