Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Rustyyyy no dla mnie to total dziadostwo i tandeta ktorej nie rozumiem ale ciekawosc pcha mnie do pytania co ktos w tym widzi ! CIEKAWOSC NIE KPINA bo nad gustami nie dyskutuje
  • Odpowiedz
@nemo007: total dziadostwo jest to, że albo w czwartek, albo w piatek, w godzinach wieczornych zawsze pojawia się ktoś kto zadaje dokładnie takie samo pytanie, powołując się na zwykłą ciekawość. Nie wiem, czy wy na tych samych falach odbieracie ? Jakiś hive-mind, czy coś ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@krzywy_odcinek to moze w koncu czas odpowiedziec na to pytanie a nie spinac jak baba z zatwardzeniem na kiblu ? moze czas utworzyc wykopalisko w ktorym wyjasnisz to nurtujace wszystkich pytanie ? i wyedy bedziesz linkowal tylko ( ͡~ ͜ʖ ͡°) nadal oczekuje odpowedzi na ww pytanie
  • Odpowiedz
@nemo007: sam komentujesz gołe c--e, a czepiasz się o jakieś rysunkowe zwierzątka xD
jedni po prostu lubią oglądać sobie dla przyjemności c--e, inni ładne rysunki, a jeszcze inni zdjęcia samochodów i nie ma co się czepiać jeden drugiego ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@sallycinnamon no niby masz racje gusta to gusta ale jakos gołe c--e to naturalna rzecz przyjemna dla faceta (sprawdzic czy nie gej) ale zwierzeta to juz z z------a mi sie kojazy a nie chcial bym oceniac książki po okładce. staram się dojść do tego skąd się wzięły takie akurat a nie inne zainteresowania od mangi od kreski japońskiej z gier z jakiś serialów próbuję zbadać po prostu dogłębnie temat :-)
  • Odpowiedz
@nemo007: Hola hola z tą zoofilią się tak nie rozpędzaj jak byś nie zauważył ciała są ludzkie. Więc proszę nas nie oczerniać. Jak chodzi o resztę to tak jak napisałem wyżej są różne gusta. Ciężko jest to wyjaśnić, albo się to lubi albo nie. Proste.
Jak chodzi o nazywanie tego tandetą i dziadostwem... Dobra równie dobrze mogę napisać ze c---i jakie zapulsowałeś (tak pozwoliłem sobie wejść na twój profil) są
  • Odpowiedz