Aktywne Wpisy
glassmice +458
Udało się!:d Pan nieuk zbanowany❤️
#paliwodahejtclub
#paliwodahejtclub
Dlaczego niebiescy nie zabierają swoich różowych na różne fajne aktywności ze swoimi kumplami?
Albo robią to sami albo z kumplami.
Jazda nocą po lesie 100km/h? To z kolegami. Z różową będzie wolniej, bezpieczniej (a więc nudniej).
Grill
Albo robią to sami albo z kumplami.
Jazda nocą po lesie 100km/h? To z kolegami. Z różową będzie wolniej, bezpieczniej (a więc nudniej).
Grill
Jak wyglądał by patriotyzm, z którym chcielibyście być utożsamiani? Czym by się charakteryzował i jakie by miał cele?
#neuropa #4konserwy #polityka #bekazprawakow #bekazlewactwa
@RzutKamieniem: Wyjaśnij o co Ci chodzi. Jakie straty? Jakie zachowania? Jaka katastrofa?
CZY JAKO LIBERAŁ, KTÓRY OKREŚLA SIĘ PATRIOTĄ JESTEŚ W STANIE NAGIĄĆ SWOJE RAMY IDEOWE JEŻELI ICH REALIZACJA KOLIDUJE Z REALIZACJĄ INTERESU NARODOWEGO?
@RzutKamieniem: Jasne, jestem. Dobranoc.
Ale tu nie chodzi o "nie jestem patriotą, bo obrzydzili mi go narodowcy". Ja jestem patriotą, a MN jest obrzydliwy, bo organizują go faszyści i patriotyzm nie ma
Nacjonalizm w polityce to stwierdzenie 'dla naszego państwa, nasi są priorytetem ważniejszym od innych'.
A tak poza tym, to obydwoje wiemy, że nacjonalizm zwykle się łączy jeszcze z całym szeregiem innych poglądów i postaw.
I jeżeli tak uważasz, to śmiem zapytać, dlaczego?
W moim mniemaniu nasze państwo to instytucja założona przez nasz naród aby zarządzała naszą kolektywną pracą i dążyła do jak najefektowniejszej dystrybucji dóbr i
@RzutKamieniem: Ponieważ dla nacjonalisty ważniejsze jest państwo niż człowiek. Nacjonalizm gardzi jednostką, uznaje tylko grupy ludzi.
Sam już robiłeś podchody pod tą tezę. Wystarczy, że nacjonalista znajdzie wroga porządku publicznego w jakiejś mniejszości, w jakiejś grupie, jasne dla niego będzie, że tego chwasta trzeba wyrwać. Oczywiście sposób wyłaniania wroga publicznego jest zupełnie dowolny i zupełnie niemierzalny. Dobro narodu to zupełnie zmyślone
Pytanie brzmi. Jakie miałeś prawo do mojego bochenka chleba?
Co do mniejszości, to liberałowie i lewica unikają tego tematu jak ognia, bo ich wartością nadrzędną