Mirki takie pytanie czy SketchUP na 30 dniowej "darmowej" licencji można jakoś przechytrzyć ? W sensie żeby aktywować trial musisz założyć konto.
No i pytanie, czy jak po 30 dniach założę nowe konto i się przeloguje na to inne, to dalej mi będzie działał SketchUp czy jakaś blokada na IP ?
Chciałem sobie zaprojektować kilka mebli do mieszkania i potem dać stolarzowi żeby mi takie zrobił ale ja siadam do tego kilka razy w miesiącu - więc miesiąc nie wystarczy.
SketchUp dlatego, że wydaje się najbardziej łopatologiczny z wszystkich innych programów.
@kodecss ja raz miałem tak, że mimo upływu darmowej wersji próbnej wszystko mi normalnie działało przez kolejny miesiąc, ale nie mam pojęcia jak to zrobiłem
Mirki takie pytanie czy SketchUP na 30 dniowej "darmowej" licencji można jakoś przechytrzyć ?
W sensie żeby aktywować trial musisz założyć konto.
No i pytanie, czy jak po 30 dniach założę nowe konto i się przeloguje na to inne, to dalej mi będzie działał SketchUp czy jakaś blokada na IP ?
Chciałem sobie zaprojektować kilka mebli do mieszkania i potem dać stolarzowi żeby mi takie zrobił ale ja siadam do tego kilka razy w miesiącu - więc miesiąc nie wystarczy.
SketchUp dlatego, że wydaje się najbardziej łopatologiczny z wszystkich innych programów.