Wpis z mikrobloga

• 0
@Klopsztanga a wiesz co? Cos tam sie dzieje ale zbytnio sie nie przyglądałem jak bardzo. Chciałem sprawdzić siebie czy dam radę postowac i robić mały projekt. Widze ze sie da, wiec na wykop postanowilem wejść :) bo tutaj wieksza społeczność siedzi
  • Odpowiedz
@high_five_guys: Nie znalazłem do pobrania Twoich rozszerzeń, one są dostępne w Chrome Web Store? na 4programmers też nie widze żadnych linków (może trzeba mieć konto by zobaczyć, nie wiem)

To masz liste TODO co do wykopu:
1. https://www.wykop.pl/wpis/61271661/jak-mozna-tak-zrobic-co-za-marnotrawienie-miejsca-/ Większe pole do wiadomości
2. W znaleziskach, jesli jest film youtube/streamable czy inne treści co sa embed, żeby ten div był float i na górże, żeby mógł jednocześnie oglądać filmik i czytać
  • Odpowiedz
@high_five_guys: zielonki mają mocno ograniczone obrazki przez pierwszych kilka dni / albo plusów, cholera wie.

Szybkie pytanko skoro się znasz na rozszerzeniach, bo rozważam czy w ogóle w to wchodzić - mam serwis (chyba angular), który odpytuje API o dane i je dostaję, potrzebuje rozszerzenie, które by przesyłało te dane dalej (jest obsługa jakiegoś onload?) - czy to jest możliwe?
  • Odpowiedz