Aktywne Wpisy
tiofen +413
Hej Mireczki,
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organizuję #rozdajo - wystarczy dać plusika, wyniki jutro po 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania żółwik ze zdjęcia.
Zapraszam też na mojego instagrama tiofendzierga, dopiero się go uczę, więc wrzutek jest mało i średniej jakości. XD Ale kiedyś będzie lepiej, będę też dawać tam znać o jakichś moich tworach do przygarnięcia.
#
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organizuję #rozdajo - wystarczy dać plusika, wyniki jutro po 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania żółwik ze zdjęcia.
Zapraszam też na mojego instagrama tiofendzierga, dopiero się go uczę, więc wrzutek jest mało i średniej jakości. XD Ale kiedyś będzie lepiej, będę też dawać tam znać o jakichś moich tworach do przygarnięcia.
#
KRZYSZTOF_DZONG_UN +183
JESTEŚ PRZECIWNY KREDYTOWI 0% I KAZDEJ INNEJ TEGO TYPU FORMIE = PLUSUJESZ
POKAŻMY ILU NAS JEST. KAŻDY WIE, ŻE POLITYCY CZYTAJĄ WYKOP, WIĘC MUSIMY POKAZAĆ SWÓJ PROTEST. IM WIĘCEJ PLUSÓW TYM WIĘKSZA SZANSA ŻE GÓWNIANY PROJEKT NIE WEJDZIE W ŻYCIE!
#nieruchomosci #wykopefekt #polska #afera
POKAŻMY ILU NAS JEST. KAŻDY WIE, ŻE POLITYCY CZYTAJĄ WYKOP, WIĘC MUSIMY POKAZAĆ SWÓJ PROTEST. IM WIĘCEJ PLUSÓW TYM WIĘKSZA SZANSA ŻE GÓWNIANY PROJEKT NIE WEJDZIE W ŻYCIE!
#nieruchomosci #wykopefekt #polska #afera
Zasady:
Posłuchaj któregoś z poniższych (a najlepiej obu) i zostaw tutaj plusa. Jeśli uważasz, że warto - zostaw łapkę i/lub subskrypcję na YT.
- Nie obchodzi mnie [ #rock #punk #metal #polskirock ]
https://youtu.be/cr3cz94QC5M
- Song 6: ▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓ ▓▓▓ [ #retrogaming #chiptune #staregry ]
https://www.youtube.com/watch?v=sZYmYsn_OPU
Napisz w komentarzu, który magnes wybierasz: Sopot, Gdańsk, Grecja/Kreta czy Kasprowy Wierch. Wygrywają dwie osoby.
Podwójna nagroda dodatkowa:
Jeśli do dnia losowania (29.10.2021) wpis zdobędzie minimum 500 plusów, przeleję 200zł na cel wskazany przez was (nie mogą to być dzieci) - doskonała okazja, by jeszcze przed końcem roku spełnić dobry uczynek i poprawić własne samopoczucie cudzymi pieniędzmi.
Poprzednie #rozdajo:
Link
Link - Potwierdzenie
Link - Potwierdzenie
Link - Potwierdzenie
Link - Potwierdzenie
Obserwuj:
- Kanał na YT - wrzucam tam muzykę, którą sam piszę i nagrywam
- tag #bzdr - wrzucam tam różne rzeczy, które robię, przy okazji różne rzeczy rozdaję
#tworczoscwlasna #muzyka #polskamuzyka #sztuka #kultura #magnesy
Komentarz usunięty przez autora
Fair enough - mniej więcej tyle samo ten numer był pisany, nie traktuję punk rocka zbyt poważnie ;)
Komentarz usunięty przez autora