Aktywne Wpisy
Techguy91 +152
Nie znam nikogo (oprócz mojego teścia, ale to też niewielki kredyt) z pokolenia boomerow, kto musiał brać kredyt na mieszkanie. A to zakład wybudował blok i rozdawał pracownikom, a to komunalka itp. Spróbujcie tak dzisiaj xD
#heheszki, #nieruchomosci
#heheszki, #nieruchomosci
Polejmnie +195
W Wyborczej stabilnie od rana...
#heheszki
#heheszki
Tymczasem:
- W artykule na oko.press nie ma informacji o tym, że kobietę przerzucono "2,5 metra nad płotem".
- @nobodyknows zmyśla informację o "2,5 metra nad płotem". Tworzy fejka a następnie go wyśmiewa.
- Dalej @nobodyknows oskarża oko.press o "chamskie kłamstwa", oskarża onet.pl, przy okazji jeszcze broni TVP. Oczywiście są też sformułowania "lewactwo", "Putin" i tag #bekazlewactwa.
- Artykuł w oko.press wyraźnie informuje, że opisuje wersje zdarzeń przedstawioną przez 29 letnią kobietę z Konga.
- Kobieta ta twierdzi, że została przerzucona przez drut kolczasty na granicy. Nigdzie nie ma informacji o "2,5 metra".
- słowa "2,5 metra nad płotem" są fejkiem wymyślonym przez kłamce @nobodyknows.
- 293 użytkowników plusuje ten wpis promując fejka.
#polityka #okopress #bekazlewactwa #4konserwy #neuropa #fejkimikrobloga
Ankieta dla plusujących:
Czy wiedziałeś, że rozpowszechniasz informację nieprawdziwą (fejka)
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
@proba1: No z tym się nie zgodzę.
1- Ryzyko postrzelenia białoruskich żołnierzy/pograniczników. Niekontrolowana eskalacja napięcia i widmo konfliktu zbrojnego.
2- Pchają się na chama, jednak to ludzie i powinni być skutecznie odstraszani, a nie zabijani.
3- Zastrzelenie cywila wiązało by się z konsekwencjami, dla strzelającego prawnymi, psychicznymi i moralnymi.
Po drugie, w artykule było podane, że kobieta ma widoczna ciążę w 10 tygodniu. No ni hu hu.
Kłamiesz próbując innym to wmówić.
@Logika_wykopu: Wypraszam sobie nie jestem z lewicy.
@Logika_wykopu: Nie dopisuj mnie na siłę do swojego drzewa genealogicznego.