Aktywne Wpisy
Kordianyt +1
Hej posiadam laptop ze zintegrowaną karta graficzna, szukam nowej gry do pociupania. Chodzi mi o stare strategie oraz żeby była w PL/DE. Co byście polecili? Grałem już:
-Empire Earth wszystkie czesci
-Age of Empire wszystkie części
-Red Alert 2
-Polanie 2
-Hirolsy 3-7
-Dungeon Keeper 1-2
-Anno 1404
-Wszystkie Twierdze
-Two Points Hospital
-Red Alert 1 i 2
Oraz rozne Tycoony
Zastanawiałem się nad Settlersami oraz Zeus&Posejdon (ale nie mogę znaleźć wersji
-Empire Earth wszystkie czesci
-Age of Empire wszystkie części
-Red Alert 2
-Polanie 2
-Hirolsy 3-7
-Dungeon Keeper 1-2
-Anno 1404
-Wszystkie Twierdze
-Two Points Hospital
-Red Alert 1 i 2
Oraz rozne Tycoony
Zastanawiałem się nad Settlersami oraz Zeus&Posejdon (ale nie mogę znaleźć wersji
frugASS +62
xddddddd
#poliyka
#koronawirus
#bekazlewactwa
#konfederacja
@Siman: tam nie takie rzeczy #!$%@?ą i jakoś z tego powodu nikt programu nigdy nie usuwał. Na tym chyba polegać wolność słowa, że kazdy może powiedzieć co myśli? Zwłaszcza w tak wolnych i otwartych mediach jak TVN ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@hobbyturysta: nadal czekam na moment w którym szury zrozumieją co to znaczy "wolne media", to że jakas stacja nie ppkazuje tego co akurat ty chcesz widziec, nie znaczy ze to nie sa wolne media
@hobbyturysta: cos ci chyba sie pokrecilo pod Dykielkiem
@DzonySiara: Bo to typowy wyborca PiSu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@zordziu:
@Morritz:
@hobbyturysta: ha tfu na was jeżeli uważacie że ambasador walki z poważną chorobą jaka jest depresja mówi prawdę twierdząc że depresja to pikuś, oraz wystarcza niebieskie okulary i bieganie, zresztą skoro to prawda to czekam na jakieś źródło potwierdzające te brednie
Ja się śmieję z czarmanderów, że pomijają prawdziwy powód usunięcia wywiadu.