@britney123: Człowiek ze swojego punktu odniesienia żyje wiecznie, bo nie postrzega upływu czasu, nie istniejąc. Świat istnieje dla nas od momentu, odkąd pamiętamy, czyli prawie od zawsze, kiedy żyjemy.
@HuncwotJeden: ladnie napisales :) ciezko mi pojąć i wyobrazic sobie nicosć ,taka totalna pustke choc niby logiczne sie to wydaje xd moze jednak cos jest po smierci ,kto wie .
@HuncwotJeden: moze tak byc :( dla mnie to smutne troche i te ostanie chwile przed smiercia Wydaja mi sie straszne .Ciekawe czy wtedy pojawia sie w tobie jakas walka wenetrzna ,gonitwa mysli ,strach przed tym stanem czy juz totalnie ludzie nie czuja takich emocji i robia sie obojetni .
@britney123: Umieraniu towarzyszy synteza DMT w mózgu, które odpowiada za silne doświadczenia psychodeliczne. Podobno przypomina to bardziej piękny sen, niż poczucie spadania w otchłań, więc głowa do góry, nie będzie tak źle :)
Hej Mirki i Mirabelki. Chwalę się nowym autem ( ͡°͜ʖ͡°) Audi A3 1.5 150KM. Póki co jeździ się super. Katalogowo - 190k, cenowo z ok 20% rabatem wyszło minimalnie ponad 150k. #motoryzacja #audi
źródło: comment_1635116111kSNrhhxeUiaVWBBKS395CK.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora