Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Alzena +43
Kilka pytań do osób na #neet.
Zakładam że nje wszyscy którzy nie pracują są na rencie (która i tak jest śmiesznie niska), więc z czego wy sie właściwie utrzymujecie? Życie to są naprawdę duże koszta, nie ma opcji przeżyć z jakiegoś zasiłku.
I drugie pytanie - zakładam że ludzie którzy nie pracują dłuższy czas są zarejestrowani w urzędzie pracy (żeby mieć ubezpieczenie). Jak ja byłam w UP to co
Zakładam że nje wszyscy którzy nie pracują są na rencie (która i tak jest śmiesznie niska), więc z czego wy sie właściwie utrzymujecie? Życie to są naprawdę duże koszta, nie ma opcji przeżyć z jakiegoś zasiłku.
I drugie pytanie - zakładam że ludzie którzy nie pracują dłuższy czas są zarejestrowani w urzędzie pracy (żeby mieć ubezpieczenie). Jak ja byłam w UP to co
Jest dynamiczniak który flirtuje z każdą laską, są normiki, no i ja. Patrząc na akcje dynamiczniaka cieszę się jeszcze bardziej z bycia singlem, w duchu kisnąc z beki, że naiwniacy wierzą w wymówkę "to tylko kolega z pracy".
Opiszę tu więc kilka sytuacji które ostatnio obserwowałem :
1. Laska po rozmowie z klientem #!$%@? mówi do siebie pod nosem "no to mój w domu będzie miał przewalone". Kiedy rzuciłem pod nosem "jak dobrze być singlem" oburzonym głosem rzuciła "no co, przecież na dziecku się nie wyżyję".
2. Dynamiczniak dostaje całusy w policzek, a także umawia się poza pracą na wypad z jedną z lasek (kiedy ze swoim facetem nie widziała się od tygodnia). Żaden chad, high tier normie.
3. Laska "przyjaźniąca się" ze swoim byłym. Czy muszę dodawać coś o małpie i gałęziach.
4. No i wisienka na torcie.
Przyznam, że zawsze jak słyszałem teksty youtuberów MGTOW w stylu, że wszyscy będą cię chcieli przekonać do powrotu na plantację średnio w nie wierzyłem.
Teraz często słyszę, zarówno od dynamiczniaka jak i jednego z normików, że powinienem o siebie zadbać, bo wtedy spokojnie znajdę dziewczynę, albo teksty o tym że byłbym dobrym chłopakiem (od tych samych lasek które są dość "swobodne" przy dynamiczniaku). Najbardziej #!$%@?ą mnie ich próby przekonywania że to tego właśnie powinienem chcieć, bo kobiety są takie wspaniałe. Cóż, przekleństwo normickiego ryjca.
Obserwując to wszystko, każdego dnia wracając do domu cieszę się z bycia MGTOW.
#blackpill #seks #zwiazki #tinder #p0lka #psychologia #redpill #mgtow
@vympayer: a to źle? Normalne spotkanie biznesowe
@ulver86: Nie sądzę, najgorzej pod względem emocjonalnym miałem w czasach kiedy faktycznie zależało mi na relacji. Nawet nie wiesz jak wyzwalające jest powiedzenie "mam to w dupie" i postawienie solidnych granic. Nie wiem czy można to nazwać byciem szczęśliwym, ale przez większość czasu po prostu dobrze się
@vympayer: Co!? XD to daj im chociaż spokoj kiedy chcą troszeczkę ubarwić swoje smutne i przygnebiajace życie xD niech się ruchają!
A to, że czasem opiszę coś na wykopie... Cóż, jeśli chłopak którejś z tych lasek by się odezwał to byłoby równie zabawne co kłopotliwe xD
@vympayer: ty juz wiesz najlepiej ktora ma chlopaka a ktora tylko udaje, ze ma chlopaka abys się tylko od niej odczepił Xd
Jasne na papierze wygląda to fajnie, tyle że w praktyce każdy biurowy romans czy związek ma gigantyczne szanse na zepsucie atmosfery.
Nie mówiąc już o tym, że skończyłyby się dla mnie czasy rasistowskich i antysemickich żarcików (za te mizoginistyczne odpowiada dynamiczniak, ja od czasu do czasu coś dorzucę do jego wypowiedzi).
Mam pracę gdzie jest luz,
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora