Aktywne Wpisy
credenss +645
#zwiazki
Dwie pieczenie na jednym ogniu.
Prowadzę jdg, sam pracuję na siebie nie rzadko po 12h dziennie i na delegacjach. Zrobiłem sobie pierwszy urlop od dwóch lat, na majówkę, całe 7 dni odpoczynku od fizycznej tyrki. I co moja lepsza połowka wymyśliła? Że skoro mam wolne to ułożę jej mamie panele w pokoju. Wykazałem asertywność i w tej chwili mam również wakacje od swojej kobiety oraz teściowej. Szykuje się długi wypad na
Dwie pieczenie na jednym ogniu.
Prowadzę jdg, sam pracuję na siebie nie rzadko po 12h dziennie i na delegacjach. Zrobiłem sobie pierwszy urlop od dwóch lat, na majówkę, całe 7 dni odpoczynku od fizycznej tyrki. I co moja lepsza połowka wymyśliła? Że skoro mam wolne to ułożę jej mamie panele w pokoju. Wykazałem asertywność i w tej chwili mam również wakacje od swojej kobiety oraz teściowej. Szykuje się długi wypad na
Tomek3322 +502
Ten człowiek powinien zostać w jakiś sposób uhonorowany, dzięki niemu w skali kraju zaoszczędzono ileś miliardów PLN na zapewne i tak spartolonej robocie, a wielu ludzi odkryło że ta budowlanka to żadna religia/czarna magia, tylko kwestia nauki.
Sam z Mariem na ekranie obok kładłem płytki w pokoju i zaoszczędziłem wtedy 1500 zł.
#budownictwo #budowadomu #budujzwykopem #januszebudownictwa #mariobudowlaniec
Sam z Mariem na ekranie obok kładłem płytki w pokoju i zaoszczędziłem wtedy 1500 zł.
#budownictwo #budowadomu #budujzwykopem #januszebudownictwa #mariobudowlaniec
Ale żeby było zabawnie zauważyłem, że grube wcale nie mają drastycznie mniejszego zainteresowania u facetów niż te szczupłe. Też mogą wybrzydzać (niektóre to robią) i wybierać z wyższej półki niż one same i zawsze kogoś znajdą. Ale z jakiegoś powodu, jednocześnie są bardziej przyjazne i ciepłe.
To zjawisko nie przestanie mnie chyba nigdy zadziwiać, ale serio, kiedy widzę zdjęcie, sylwetkę z mordą, to z 70% skutecznością wiem kto jaki będzie mieć charakter i jakie odzywki.
Nie wiem, czy kobiety mają obszar mózgu odpowiadający wyłącznie za chamskość, która z powodu nagromadzenia się tłuszczu naciska na ten obszar i go wyłącza czy co.... Jakie są wasze teorie na ten temat?
@kaczuszka_kwaczuszka: Ja też, ale to mniejszość i to absurdalna mniejszość.
@girlsjustwannahavefun: Ale z drugiej strony nie powiesz, że to zwykły przypadek, że jest taka a nie inna kolei rzeczy, bo to też naiwne myslenie
@girlsjustwannahavefun: Dla was głównymi kryteriami wciąż jest wygląd xD
@girlsjustwannahavefun: Wasz gust kończy się na wyglądze xD
@girlsjustwannahavefun: A faceci mają jakiś wybór w dzisiejszych czasach, jak nie brać pierwszej lepszej?? (ale nie brzydkiej i grubej ( ͡° ͜ʖ ͡°) )
@girlsjustwannahavefun: ?? xD
@girlsjustwannahavefun: Mam 29 lat i miałem z wami na tyle do czynienia, że mogę powiedzieć, że ty jesteś odklejona od rzeczywistości. Kobiety na portalach randkowych szukają ponadprzeciętnych okazji. Gdyby liczyło się "COŚ WIĘCEJ", to już dawno miałbym dziewczyny
@Pralko-suszarka: nie, nie budowales relacji. masz 29 lat i wymieniasz z dziewczynami snapy? sory, ale to jest wymiana atencji a nie RELACJA. relacja to rozmowa, spotkanie i w ten sposób BUDUJESZ COKOLWIEK.
@Pralko-suszarka:
@girlsjustwannahavefun: Ja nie wysyłam zazwyczaj snapów. Snap to przykład zewnętrznego komunikatora (i nie jedynego) ¯\(ツ)_/¯ Rozumiem, że nie mozna na nim budować relacji....bo nie xD
@girlsjustwannahavefun: Różnymi. Czasami julka się trafi, innym razem szara myszka, jeszcze innym razem zwykła prosta dziewczyna....No różni. Jest ich bardzo
@Pralko-suszarka: to już dla mnie
@aniol_nie_kobieta: NO CIEKAWE DLACZEGO HMMMMMM
@aniol_nie_kobieta: A mi cięzko uwierzyć w, za przeproszeniem, tak intelektualne wykolejenie, że masz taki problem z połączeniem dwóch kropek prostą linią.
Narzekanie na
@Pralko-suszarka: zobacz chcoiazby formę w jakiej piszesz do obcej kobiety. Dla mnie to kolejny red flag, brzmisz jak sfrustrowany gośc z potrzebąobrażania innych.