Wpis z mikrobloga

Wychodzi na to, że Testoviron wcale nie jeździł BMW Z4 z rocznika 2009. Było to BMW X3 z 2007 w dodatku zarejestrowane na panią Bożenke. VIN samochodu to WBXPC93497WF21787. Trafiłem na dawne ogłoszenie tegoż o to samochodu i faktycznie zegary i wersja wyposażeniowa wydaje się zgadzać ze stanem z chociażby filmu, który Testoviron kręci np. w filmie Satanmass. Nie ma żadnych dowodów w takim razie, że Testoviron kiedykolwiek był w posiadaniu BMW Z4, a wszystko zostało wymyślone na potrzeby filmów. Samochód musiał zostać chwilę temu sprzedany, bo ogłoszenie było wystawione z Californii czyli drugie wybrzeże USA względem IL.
#testoviron #testo
dsomgi00 - Wychodzi na to, że Testoviron wcale nie jeździł BMW Z4 z rocznika 2009. By...
  • 75
  • Odpowiedz
A właśnie na domiar tego wszystkiego, że Testoviron ściemniał z BMW Z4 jest fakt, że raz mówił o roczniku 2009 (2:27), a w innych filmach o roczniku 2011. Co prawda filmy te dzieli pare lat i MÓGŁ mieć faktycznie te auta, ale tak jak mówię nigdy ich nie pokazał, co jest do niego nie podobne trochę, bo gdyby je miał to na bank zrobiłby jakiś prześmiewczy film.
  • Odpowiedz
@Amerykaamerykapolandgud: Tak jak pisałem wyżej, przeglądałem strony z ciekawości czy czasami domu Testa nie zamieszkuje ktoś inny teraz, ale wszystko wskazuje na to, że nie i natrafiłem na jednej z tych stron na to, że oprócz wypisanych zameldowanych osób, było jeszcze przypisane auto, które należało do Bożeny Stanisławowskiej - jego matki. Całkiem przypadkowo. W ogóle dziwne to jest w USA, że w necie są podane takie informacje. W Polsce nie
  • Odpowiedz
  • 8
@dsomgi00 Był filmik jak on to swoje BMW Z4 pokazywał z zewnątrz na jednym z parkingów przy markecie. Wiem bo byłem fanem. Edit: a nie to był wtedy czerwony mustang xd
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 13
@dsomgi00: a teraz sobie ogarnijcie, że jak ktoś chciał kupić ten jego dom i sobie wpisuje w Google maps a tam Szkoła Bogactwa XD ale Amerykanie musieli mieć mimdfuck( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz